תנאים של עגלה/טיולון נוחים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• תנאים של עגלה/טיולון נוחים
    לילך
    24/04/2017

היי,
    יש לי בת בת 4 חודשים וטיולון סייבקס אוניקס חדש.
    אני לא מרוצה ממנו כל כך, כי לתחושתי מרגישים כל סדק ומהמורה במדרכה, ומעוניינת בטיולון עם גלגלים שמרככים את הדרך, אולי עם גלגלים גדולים יותר.
    אני מוגבלת לעגלה שמתקפלת קטן, קלה ונוחה לתפעול, כי הבגאז' קטן ואני לבד.
    כמו כן, חשוב לי שהגגון יהיה גדול ויכסה את רובה מהשמש.
    דבר נוסף שאשמח אם יהיה הוא אפשרות להסתכל על הפצפונת בזמן שאני מסיעה את העגלה.

יש עגלה שעונה על התנאים הללו?
    אציין שגם התקציב מוגבל..

חשבתי להתפשר על האפשרות לסובב את הידית, ובדקתי את טאי טאי ואת הבייבי ג'וגר הפשוט.
    מה דעתך?

המון תודה,
    לילך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    24/04/2017

שלום לילך,

אכן טאי טאי ובייבי ג'וגר הם הכיוון. על הג'וגר אני פחות ממליץ ממליץ כי אין לה קפיצים איכותיים והגלגלים יחסית קטנים. לטאי טאי גם אין קפיצים איכותיים אבל הגלגל הגדול יחסית מתקן זאת. הייתי ממליץ בסגנון הזה לבדוק את המינט שי איי.בי.סי דיזיין שיש לה גלגלים גדולים יותר ובולמי זעזועים מעולים יותר, הגגון גדול עם פתח הצצה ואיוורור גדול. הקיפול ביד אחד ואמור להכנס לכל רכב.
    יש לקחת בחשבון שכל שלושת העגלות הללו יחסית כבדות עבור טיולון ממוצע אך המושב המרווח והגלגלים הגדולים מצדיקים ושווים זאת לדעתי כי המשקל לא מורגש בהליכה.

המחירים של כולם מעל ל- 1000 ש"ח כך שאיני יודע אם זה בתקציב.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו