ג'ואי כרום מול ארמלידו

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• ג'ואי כרום מול ארמלידו
    מוריה
    26/04/2017

קובי שלום,
    קודם כל תודה רבה על הפורום המעולה שלך!!
    אנחנו אחרי לידה של ילד ראשון ב"ה ומחפשים עגלה. לפי כל השיטוטים בפורום שלך ובחנות אנחנו מתלבטים בין הג'ואי כרום לארמלידו. באופן עקרוני הג'ואי עונה על כל הדרישות שלנו וההתלבטות היחידה היא בגלל ההבדלים בגודל. האם ההבדל בגודל ביניהן הוא משמעותי? אנחנו מדברים בעיקר על המצב בו העגלה פתוחה כי כרגע אנחנו מתניידים באוטובוסים ולא רוצים לחסום לגמרי את המעברים. אתה חושב שזה משמעותי מבחינת נוחות?
    נקודה נוספת- בחנות הרגשתי שדוקא הג'ואי מתניידת טוב יותר, בעיקר כשמטים אותה בתנועה של עליית מדרגה- בארמילידו הרגשתי שאני צריכה להפעיל יותר כוח. אני צודקת? ממה זה נובע?

וגם אם יש לך המלצה אחרת עבורנו (עד 3500), נשמח לשמוע..
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ג'ואי כרום מול ארמלידו

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    26/04/2017

שלום מוריה,

במצב פתוח הגודל די זהה אך במצב מקופל הארמדילו קטנה יותר באופן די משמעותי.
    הכרום נוחה יותר כי הגלגלים שלה טיפה גדולים יותר (בגרסאת DLX). כמו כן השלדה מאסיבית יותר וכן את מרגישה יותר קלות בהתניידות ועליית מדרכות.
    אם העגלות במצב פתוח באוטובוס לפליפ אין שום יתרון.
    היתרון הגדול שלה הוא הקיפול וההכנסה לרכב ובמקרה שלכם הוא מתבטל ולכן הכרום עדיפה לדעתי.

אין לי המלצות נוספות בהתאם לדרישות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

מוריה
    26/04/2017

אז נלך על הכרום (גם הבדל של 1000 ש"ח במחיר)
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו