מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- ג׳ואי או מאמאס& פאפאסאורלי30/04/2017
שלום קובי,
אנחנו מתלבטים בין כמה דגמים ונודה לעצתך:
שנינו לא גבוהים עם רכבים קטנים ותקציב ביניים.
מתלבטים בין המותגים ג׳ואי ומאמאס אנד פאפאס,
איזה דגם עדיף מכל מותג ואיזה מכל הדגמים בשניהם היית ממליץ לנו?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר01/05/2017שלום אורלי,
מג'ואי רק דגם הכרום מוצלח בדגש על הDLX.
במאמאס אנד פאפאס אלו הסולה או הפליפ XT.
לרכב קטן לפליפ יש יתרון גדול כי גודל הקיפול שלה קטן בכ- 30% מהכרום או הסולה ולכן הייתי ממליץ עליה ואם אין לחץ זמן דגם הפליפ XT2 אמור להגיע בחודשיים הקרובים לארץ והוא עבר מקצה שיפורים לעומת הXT היוצאת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה שאלות המשך
אורלי01/05/2017תודה קובי, כמה שאלות המשך:
1.האם מאמאס אנד פאפאס עדיף בעיקרון על ג׳ואי?
2. במידה וכן, מה ההבדל בין סולה 2 וסולה 2 כרום?
3. מה ההבדל בין פליפ xt ופליפ xt2? (למעט המעקה)
4. אני רואה באתר של טוילנד אפשרות לרכוש פליפ xt מעודפי תצוגה בהנחה לאחר בדיקת היבואן וכולל אחריות-מה דעתך על קניה מתצוגה?
5.אני צפוייה ללדת באמצע יוני, האם עד אז יגיע הxt2 לדעתך? שווה את ההפרש במחיר מהxt?
6. יש לנו סלקל של מקסי קוזי מתאריך ייצור נובמבר 2012, שהיה בשימוש מספטמבר 2013 למשך ששה חודשים ומאז אוחסן במחסן. האם הוא עדיין בתוקף וניתן להשתמש בו עם הפליפ/סולה/ג׳ואי?
תודה מראש!
אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר02/05/2017שלום אורלי,
1. לדעתי האיכות גבוהה יותר במאמאס אנד פאפאס
2. הבדלי עיצוב בעיקר ואני ממליץ על גרסאת הבסיס כי חבל לשלם יותר על עיצוב שגם מוסיף משקל.
3. מעבר למעקה המושב שופר, הטקסטיל שופר ואני מניח שיש שיפור טכני בעקבות הריקול שהיה לXT.
4. אין עם כך בעיה אבל היה לחברה ריקול גדול ויהיה קשה לדעת אם העגלה מתצוגה או שהוחלפה ללקוח, תוקנה וחודשה.
הייתי ממליץ לרכוש חדש כי גם ככה לפני שתגיע ה- 2 המחיר ירד.
5. צריך לברר מול היבואן מיה בייבי
6. עדיין בתוקף. האירופאים ממליצים עד 5 שנים מיום השימוש הראשון והאמריקאים 6 שנים מהייצור ובשני המקרים אין לכם בעיה. מתחבר בעזרת מתאמים לכל העגלות שציינת ועוד הרבה אחרות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת סיכום
אורלי03/05/2017המון תודה קובי!
שאלה אחרונה- האם יש עוד עגלה מומלצת מבחינתך סביב ה3000 ש״ח שתוכל להתאים לצרכנו מבחינת איכות/נוחות/מידות?
-אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר04/05/2017שלום אורלי,
לדעתי הפליפ XT הכי עונה לדרישות שלכם ואם הXT2 תגיע בקרוב היא עדיפה עוד יותר רק שלדעתי היא תחרוג מ- 3000 ש"ח.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)