מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עזרה בבחירת עגלה שמתאימה לטיוליםגל01/05/2017
מחפשים עגלה שתתאים לצרכים הבאים:
1. עבירות - אנחנו גרים במושב ומטיילים הרבה ולכן רוצים עגלה שיכולה לעמוד בתנאי שטח מגוונים, בעיקר החשיבה היא שהיא תחזיק מעמד והתינוק לא יסבול.
2. עגלה שאם מישהו בטעות ישען עליה או נשים עליה משקל כבר היא לא תתהפך
3. סל גדול שיהיה הרבה מקום לאחסון
4. טיולים שמתהפך לשני הכיוונים
5. ידית מתכווננת, אני נמוכה ובעלי גבוהה. ורצוי שהעגלה עצמה תהיה גבוהה, כלומר התינוק גבוה באמבטיה וכו'
6. שתחזיק ליותר מילד אחד ותהיה נוחה גם כאמבטיה וגם כטיולון
מבחינת משקל ברור לנו שהיא לא תהיה קלילה בגלל הדרישה לשטח אבל נרצה למצוא הכי קלה שאפשר
חשבנו על:
מוצי איגו
ביבי גוגר (סיטי מיני)
אי בי סי דיזיין סלסה או ממבה פלוס
כמובן שמוכנים לשמוע על דגמים נוספים שמתאימים לבקשה
אשמח לעזרה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר01/05/2017שלום גל,
מוצי עונה לדרישות אך הטיולון והאמבטיה צרים לדעתי ויהיו פחות נוחים לתינוק בעיקר בחורף. בייבי ג'וגר חד כיוונית ורחוקה מלענות לרוב הצרכים שלכם.
סלסה עונה לדרישות באופן מושלם רק שהטיולון לא נשכב למצב שטוח אלא רק לתנוחת עירסול, יש לזה יתרונות וחסרונות.
ממבה פלוס עונה מעולה לדרישות, כבדה מהממוצע אבל גלגלים מעולים, קפיצים משובחים, טיולון שנשכב גם למצב שטוח וגם תנוחת ערסול ולכן מכל הדגמים היא הכי קרובה לענות לדרישות.
המלצות נוספות: הרטן וי.איי.פי עונה מעולה לדרישות. הסל לא מהענקיים אך יש בגגון ובגב מושב הטיולון מקומות אחסון נוספים כך שזה מתאזן. דגם הרייסר ג'י טי של אותה חברה טוב עוד יותר בעיקר לשטח אך טיפה כבד יותר אבל עם סל גדול יותר וקפיצים טובים יותר ולכן גם יציבות טובה יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, שאלה נוספת
גל02/05/2017איפה ניתן לראות את המפרט של עגלת הסלסלה/ממבה פלוס ?
משקל, מידות וכו'?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר02/05/2017שלום גל,
בדרך כלל באתרי היצרנים.
סלסה רוחב 62.5 על 94-96 ס"מ
משקל: 11.5 ק"ג
ממבה פלוס רוחב 60 על 97 ס"מ
משקל 13.7 ק"ג
יתכן ונתוני המשקל יהיו פחותים מהצהרת היצרן מכיוון שהיצרנים הגרמניים משכללים משקל כולל של מהדורות מיוחדות (אם יש כאלו) ועם אביזרים משלימם כמו כוס עגלה, ניילון גשם וכו'. ולכן יכולה להיות סטייה של עד 10% יותר ממה שהעגלה באמת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
גל03/05/2017אנחנו חושבים על האופציה להזמין לבד מאתר היצרן בגלל הפער הגדול מאוד במחירים.
יש מכס על עגלות?
מע"מ ברור שנצטרך להוסיף אבל זה עדיין משתלם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר03/05/2017שלום גל,
מכס אין. מע"מ יש! יש לקחת בחשבון עלויות משלוח. מה מקבלים כי מניסיון שלי עם העגלות שאני משווק (הרטן) בגרמניה הן נמכרות ללא אמבטיה ומתאם ובארץ הן כן נמכרות עם. ממה שאני מבין דגמי הסלסות החדשות מגיעות עם תיק מקורי ומתאמים ואני בטוח שבגרמניה הן לא נמכרות כך.
כמו כן מניסיון של העגלות שאני משווק המשלוחים מגרמניה נעשים עם דואר ישראל והיו לי מקרים שבהם העגלות הגיעו עם שברים! למרות שבאתרים הגרמניים רשום שהשילוח דרך DHL זהו בעצם שירות שDHL אוסף מהמוכר ומעביר לדואר גרמניה שמעביר לדואר ישראל! שוב מניסיון של העגלות שלי שמיוצרות ונמכרות בגרמניה ולכן אני חושב שבABC זה יהיה זהה.
כמו כן החיסרון הכי גדול הוא אובדן האחריות שכל תיקון עלול לעלות עשרות או מאות שקלים (לשיקול היבואן). כמו כן העדר חלפים באם הדגם לא תואם את מה שנמכר בארץ.
בעגלות שאני משווק נעשו שינויים כדי שיתאימו לתקן הישראלי ולכן הן טיפה שונות ממה שנמכר בחו"ל.
אני בעד שקט נפשי ורכישה בארץ וזה באמת תלוי כמה חוסכים. לאחר הוספת מע"מ ואולי פריטים אחרים שכן מגיעים בישראל ולא בחו"ל. אם החיסכון הוא של 1000 ש"ח ויותר אז שווה לשקול. אם להפך לדעתי זה מיותר כי בשניים עד שלושה תיקונים משלמים את זה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)