מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- המלצה לעגלה לילד שלישיליאת03/05/2017
שלום, בלידה הקודמת נולדו לי תאומים ולכן בהריון זה צריכה לקנות עגלה חדשה לילד אחד, אני מחפשת עגלה לא יקרה גג 3000 מה שחשוב לי זה רק האמבטיה שתהיה נוחה וקיפול קל ואיכות נסיעה טובה, לא מתכוונת להשתמש בטיולון בכלל אלא לרכוש בגיל חצי שנה בעזרת ה טיולון נפרד, אשמח להמלצתך! תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר03/05/2017שלום ליאת,
במקרה הזה הייתי ממליץ על הסלסה של איי.בי.סי דיזיין שנמכרת סביב המחיר שציינת.
האמבטיה גובהה ואחת האמבטיות הכי מרווחות שיש, בעלת מזרן נושם, עבה ונח. נוחה מאוד לניוד, בעלת קפיצים משובחים, סל עצום ונח. הקיפול סביר, יש נוחות יותר אבל אז מתפשרים על דברים אחרים אבל בסך הכל לומדים די בקלות לקפל.
האמת שאם הטיולון היה נשכב למצב שטוח היא הייתה מושלמת אבל היות והטיולון פחות רלוונטי היא די מושלמת לדרישות שלך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך יעוץ
ליאת03/05/2017תודה על היחס, הטיולון לא מתכוונן בכלל בעגלת הסלסה? או פשוט לא נשכב? שקלתי לקנות עגלה זולה כמו גואי ואז להשקיע בטיולון כמו יויו או משהו שווה אחר, מה דעתך על האמבטיה ועגלת גואי כרום דלוקס בכלל? האם היא חזקה יציבה נוחה לתינוק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
ליאת03/05/2017ומה ההבדל בבקשה בין דגם המינט לסלסה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר04/05/2017שלום ליאת,
הטיולון בסלסה מתכוונן ונשכב פשוט לתנוחת עירסול, כלומר במצב השוכב יש שקע בין הגב לישבן. יש לזה חסרונות ויתרונות אבל אני אישית מעדיף טיולון שנשכב למצב ישר.
החסירון של ג'ואי הוא האמבטיה שיחסית צרה ויש תלונות על כך שהיא מתנדנדת בזמן ההליכה יתר על המידה. הטיולון שלה טוב.
לגבי חוזק ויציבות התשובה כפי שרשמתי באמבטיה, יש תלונות ולכן היא לא שיא החוזק והאיכות אבל בשביל המחיר שלה התמורה בהחלט גבוהה.
לגבי המינט הטיולון מעולה אבל חד כיווני והאמבטיה די צרה כך שלדעתי היא פחות עונה לדרישות שלך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)