מאמס אנד פאפס דגם ארמדיליו XT+ המלצה לסל קל

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מאמס אנד פאפס דגם ארמדיליו XT+ המלצה לסל קל
    טל
    06/05/2017

היי קובי, רכשנו אתמול בטוי לנד דגם אמרדיליו פליפ XT מעודפי תצוגה. אחרי שבדקנו מול המוכר שאכן מדובר מתצוגה ולא שהוחזר משימוש של לקוח. האם אתה יודע על מה היה הריקול? האם זה קשור לשילדה? פתאום אני מתחילה לחשוש- או שאין סיבה? הסתכלתי על העגלה והיא נראתה לי ארוזה ובמצב ממש טוב, ואני מקווה שהמוכר לא סילף את האמת. לדבריו לעיתים זה חוזר ממחסנים של חנויות, גם יכול להיות? בכל אופן. יש לי עוד זמן להתלבט ואולי להחליף, אז אשמח לחשוב יחד איתך.
    הצעד הבא שלנו זה סל קל, אני חשבתי בזמנו על הסייבקס אבל אני לא באמת מבינה מהם הפרמטרים המשמעותיים והחשובים שאני צריכה להסתכל עליהם. חשוב לי שהמחיר לא יהיה גבוה באופן מופקע, אך יחד עם זאת עם בטיחות גבוהה. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    06/05/2017

שלום טל,

הכל יכול להיות, מה שכן זו חנות אמינה מאוד כך שאני בטוח שהם לא מסלפים. אפילו יכול להיות שזה מוצר חדש והיבואן מנקה מחסן לקראת הדגם המחליף שיגיע ממש בקרוב לארץ.
    הריקול היה לטיולון כאשר הוא מול ההורה במצב השני הטיולון יכל ליפול לאחור אבל כל העגלות בישראל טופלו כלל אלו שהיו בחנויות וכולל אלו שהיו כבר אצל לקוחות.

לגבי סל קל לדעתי סייבקס אטון בייסיק או בי סייף נותנים רמת בטיחות גבוהה במחיר סביר. הם מתחברים לעגלה.
    אם לא קריטי החיבור אז צ'יקו קייפיט נותן את התמורה הכי טובה לכסף בין אם בטיחותית ובין אם בנוחות להורה ולתינוק.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו