מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- מאמס אנד פאפס דגם ארמדיליו XT+ המלצה לסל קלטל06/05/2017
היי קובי, רכשנו אתמול בטוי לנד דגם אמרדיליו פליפ XT מעודפי תצוגה. אחרי שבדקנו מול המוכר שאכן מדובר מתצוגה ולא שהוחזר משימוש של לקוח. האם אתה יודע על מה היה הריקול? האם זה קשור לשילדה? פתאום אני מתחילה לחשוש- או שאין סיבה? הסתכלתי על העגלה והיא נראתה לי ארוזה ובמצב ממש טוב, ואני מקווה שהמוכר לא סילף את האמת. לדבריו לעיתים זה חוזר ממחסנים של חנויות, גם יכול להיות? בכל אופן. יש לי עוד זמן להתלבט ואולי להחליף, אז אשמח לחשוב יחד איתך.
הצעד הבא שלנו זה סל קל, אני חשבתי בזמנו על הסייבקס אבל אני לא באמת מבינה מהם הפרמטרים המשמעותיים והחשובים שאני צריכה להסתכל עליהם. חשוב לי שהמחיר לא יהיה גבוה באופן מופקע, אך יחד עם זאת עם בטיחות גבוהה. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר06/05/2017שלום טל,
הכל יכול להיות, מה שכן זו חנות אמינה מאוד כך שאני בטוח שהם לא מסלפים. אפילו יכול להיות שזה מוצר חדש והיבואן מנקה מחסן לקראת הדגם המחליף שיגיע ממש בקרוב לארץ.
הריקול היה לטיולון כאשר הוא מול ההורה במצב השני הטיולון יכל ליפול לאחור אבל כל העגלות בישראל טופלו כלל אלו שהיו בחנויות וכולל אלו שהיו כבר אצל לקוחות.
לגבי סל קל לדעתי סייבקס אטון בייסיק או בי סייף נותנים רמת בטיחות גבוהה במחיר סביר. הם מתחברים לעגלה.
אם לא קריטי החיבור אז צ'יקו קייפיט נותן את התמורה הכי טובה לכסף בין אם בטיחותית ובין אם בנוחות להורה ולתינוק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)