מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלה או טיולון לגיל שנה המלצותעירית07/05/2017
שלום,
תינוק בן שנה סקרן מאוד , כרגע בעגלת בייבי גוגר סיטי מיני. מרוצה מהגגון הארוך לשמש אך מעבר לכך מרגישה שהעגלה גדולה מדי (למרות שמבחינת יציבות זה טוב ) והוא קצת שקוע בפנים הצדדים של העגלה די מסתירים. אני רואה את רוב העגלות היום יותר קלות , נוחות בתמרון והילד יכול לשבת יותר גבוה ופתוח לבחוץ. (יגלה שבמחשבה קדימה תהיה טובה גם לתינוק קטן ואמבטיה)
איזה מהעגלות בסגנון זה מומלצות? לרוב מסתובבים בעיר ובפארק..
נוסף כבר הולך עכשיו, באיזה גיל כבר מפסיקים עם עגלה? האם שווה למכור (רוצה למכור עם האמבטיה כבר כיחידה) ולקנות חדש בשלב זה?
תודה :)
(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר07/05/2017שלום עירית,
לגיל שנה הטיולונים המומלצים הן בכיוון של היויו אשר קל מאוד ובעל קיפול ממש קומפקטי. קשה לי להבין ממך איזה עגלות/טיולונים ראית אבל אם ציינת שהמושב גבוהה סביר שראית עגלה שהייתה לה אמבטיה בשלב ראשון ולדעתי זה פחות ישרת אתכם כעת בגיל שנה.
עדיף להתמקד ביויו, מאונטיין באגי נאנו 2, מקלארן טכנו XT, צ'יקו לייטוואי 2.
לגבי מכירת העגלה, באופן כללי אני פחות ממליץ על בייבי ג'וגר מכיוון שהטיולון שלה חד כיווני ולטיולון דו כיווני יתרונות רבים ולכן כן הייתי בעתיד ממליץ לרכוש עגלה חדשה עם טיולון דו כיווני.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
עירית07/05/2017תודה רבה! לגבי היויו , נראה קטן מאוד הילד שוקל כעת 12 קילו :) האם
תספק אותנו לטווח הארוך? וכן האם תמליץ על עגלה זו גם כעגלה לצינוק עם אמבטיה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר08/05/2017שלום עירית,
מבחינת משקל אין בעיה! קצב העלייה במשקל כעת יהיה הרבה פחות גבוהה מאשר עד גיל שנה. היויו תתאים ללא בעיה עד שלב ההליכה.
לגבי מגיל לידה, בהחלט לא הייתי ממליץ מכיוון שאני חושב שהיויו הוא טיולון מצוין מגיל שנה ולא מלפני. אני בעד טיולון דו כיווני לפחות עד גיל שנה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
עירת09/05/2017תודה, הוא כבר הולך :) וראיתי באתר שכתוב עד 15 קילו, האם זו טעות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר09/05/2017שלום עירית,
לא טעות. כל הטיולונים הם עד 15 ק"ג ע"פ בדיקות מכון התקנים!
15 ק"ג זה גיל 3 שנים בממוצע.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
עירית10/05/2017תודה. האם מוצי אייגו תהיה מתאימה כטיולון לעכשיו ובעתיד כעגלה עם אמבטיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר10/05/2017שלום עירית,
לשאלתך אכן כן. אני פחות ממליץ עליה מכיוון שיחסית היא די כבדה ומעגלה כבדה הייתי מצפה שלפחות המושב יהיה מרווח, מרופד, ארוך וכו' ולא כך המקרה במוצר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)