סלקל קל דונה לשימוש תאומים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• סלקל קל דונה לשימוש תאומים
    טליה
    08/05/2017

אני אמא לתאומים בני חודשיים לפעמים אני מעוניינת לקחת רק אחד מהם נגיד לבדיקת רופא או סתם לסידורים כי לאמא שלי קשה עם שנהם חשבתי על סלקל דונה האם הוא מומלץ?אחד התאומים שלי די גדול שוקל שש קילו האם אני יוכל להשתמש בו עד גיל שנה לפחות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    08/05/2017

שלום טליה,

הסל קל אמור להתאים עד גיל שנה. במרבית המקרים זה פחות מכך.
    אני אישית פחות ממליץ מכיוון שההמלצות מדברות על שהייה רצופה של עד חצי שעה ושהייה של עד 45 דקות ביום. לעשות סידורים ונסיעה לוקח לרוב הרבה יותר מזמן ההמלצות.
    יותר הייתי ממליץ לרכוש טיולון טוב עם שכיבה טובה (עדיף דו כיווני) שישרת אתכם לארוך זמן וביותר נוחות עבור התינוקות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה למשל איזה טיולון?

טליה
    09/05/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    09/05/2017

שלום טליה,

ארמדילו פליפ XT, בוגבו בי 5 (יקרה מאוד) או שישנם טיולונים מעולים אך עם מושב חד כיווני שאני פחות ממליץ כמו ביבה טאי טאי, איי.בי.סי דיזיין מינט או מקלארן טכנו XT.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו