התלבטות על עגלה לילד ראשון

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות על עגלה לילד ראשון
    הדר
    12/05/2017

הי,
    מתלבטים לגבי עגלה לילד ראשון. אין מגבלת תקציב. כרגע מתלבטים בין מוצי, אויסטר 2, בוגבו בי5 ועכשיו אולי גם סייבקס מיוס.
    יש מעלית, לא נוסעים בתחבורה ציבורית, גרים בעיר.
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    13/05/2017

שלום הדר,

על מוצי אני פחות ממליץ כי מדובר בעגלה כבדה שבתמורה מקבלים עיצוב, בדרך כלל מעגלה כבדה הייתי מצפה לקבל מושב מרווח, ארוך, מרופד אך במוצי המשקל הולך בעיקר לעיצוב.
    האויסטר 2 די נוחה לתינוקות אך חסרונה הוא בנוחות תפעול וקיפול ענק יחד עם מושב הטיול.
    בי 5 ומיוס די קלות, נוחות לתפעול והליכות עירוניות (אבל לא מעבר). לדעתי הבי יותר מוצלחת כי יש לה תמיכת גב קשיחה יותר ואין את הרשת ברגליים שעלולה להינזק די בקלות.

הייתי ממליץ גם לבדוק את פג פרגו בוק פלוס, איי.בי.סי דיזיין ממבה פלוס והרטן וי.איי.פי שאמנם יותר מסורבלות מבי או המיוס אבל הרבה יותר נוחות ומרווחות לתינוק וגם בניוד בשטח משובש יותר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך להודעה-רכב קטן

הדר
    14/05/2017

אחת המכוניות שלנו קטנה.. על איזו עגלה היית ממליץ לנו? כולם ממליצים על הבוגבו אבל האמבטיה שלה נראית לי קטנה ולא נוחה לתינוק. האם המיוס יכולה להתאים?
    אם אין ברירה נוכל להסתדר עם עגלה גדולה שתיכנס רק לרכב אחד שלנו.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    14/05/2017

שלום הדר,

קיפול קטן = עגלה קטנה ולכן ההמלצות הן על בי, ארמדליו פליפ או מיוס שלה יש אמבטיה טיפה יותר גדולה. צריך להתפשר על הגודל או לחלופין על הרוחב. מהקטנות למיוס יש את האמבטיה הכי גדולה אבל עדיין לא שיא המרחב.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו