מזרן לתינוק /כיסוי מזרן לתינוק מה בתקן מה זה אומר - המלצה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מזרן לתינוק /כיסוי מזרן לתינוק מה בתקן מה זה אומר - המלצה?
    ליה
    13/05/2017

הי קובי,
    הבנתי שיש כל מני סוגי מזרן אני אשמח אם תוכל להמליץ ולהאיר את עיני
    איזה מזרן מומלץ לתינוק ? לאיזו חברות יש תקן? האם הוא תקף גם למזרני מיטה וגם לעריסה?
    האם כדאי לקנות מזרן נושם או כיסוי נושם למזרן?
    שואלת על כיסוי כי חשבתי לקנות מגן מזרן שלא יתלכלך אבל אני חוששת שאם זה לא יהייה משהו נושם אז איבדתי את היתרון של המזרן הנושם לא?
    תודה מראש,
    ליה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    13/05/2017

שלום ליה,

חשוב להבהיר, מזרן עם כיסוי נושם זה לא מזרן נושם כי הספוג בולם את מעבר האוויר!
    המלצתי היא מזרנים נושמים ויש ככל הידוע לי 2 חברות עם תו תקן שהם עמינח/קינג קויל אימג'ן או בייבי טק מולטיפלואו. לשאר החברות אין תו תקן אבל אפשר לוודא מול מכון התקנים טרם הרכישה.
    לעירסה אני יודע שבייבי טק מייצרים רק בהזמנות מולם, בדרך כלל אין מזרן נושם כי עד גיל 3 חודשים (משך השימוש בעריסה) יש פחות סכנה שתינוקות יתהפכו על הבטן והראש ישקע בספוג.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות המשך על מזרן נושם

ליה
    14/05/2017

איך אני יכולה לוודא שהמזרן נושם?
    אם הציעו לי מזרן עריסה נושם באחת החנויות אז
    זה אולי רק כיסוי נושם? לא ראיתי שיש איזו מדבקת תו תקן אמורה להיות?
    אם אני קונה כיסוי מיטה נושם כדי שיהייה קל לכבס
    והמזרן גם נושם זה בסדר ?
    כדאי גם באמבטיה להחליף לנושם?
    המון תודה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    14/05/2017

שלום ליה,

כפי שרשמתי:
    1. אין כזה דבר מזרן עריסה נושם באף חנות! ניתן להזמין ישירות מהיצרן בייבי טק והם מייצרים עבורך באופן אישי.
    2. מזרן עם ספוג הוא לא מזרן נושם! מזרן נושם הוא מזרן שהליבה שלו נושמת ולא רק הכיסוי! יש רק שניים כאלו ככל שאני יודע עם תו תקן והם בייבי טק מולטיפלואו או קינגקויל אימג'ן.
    לוודא אישור תקן או תו תקן אפשר לעשות ישירות מול מכון התקנים תוך ציון יצרן ודגם.
    לעגלות אין מזרן נושם. ישנם מעט יצרנים שמייצרים מראש עם מזרן נושם אך הם מעטים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזרן עריסה /מיטה בייבי טק ללא מעכב בעירה?

ליה
    14/05/2017

1.מוזר מאוד בחנות התעקשו שהמזרן בייבי טק של העריסה
    שיש להם נושם אבל לא כתוב עליו נושם
    אין דרך לדעת אם אני מסתכלת עליו מתחת לכיסוי
    או משהו
    אם זה חומר נושם או לא? :/
    2. אני מבינה שיש הבדל בין מזרן נושם לכיסוי נושם אני השאלה האם זה תקין ובריא לתינוק אם אני מוסיפה כיסוי נושם על מזרן נושם אבל אני מנימה מתשובתך שכן
    3.יש מזרן עם מעכבי בעירה ויש ללא מכבי בכירה?
    מה ההבדל ומה עדיף?
    (ראיתי את הדגם למיטה בייבי טק מולטיפלאו 100 נושם
    כתוב נושם ,חסין אש ללא מעכבי בעירה -לזה התכוונת?)
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    15/05/2017

שלום ליה,

בחנויות מתעקשים למכור! אין מזרן נושם בחנויות! יש מזרן עם כיסוי נושם וכל עוד יש ספוג לא מדובר במזרן נושם! מזרן נושם הוא מזרן שאת יכולה לשפוך עליו כוס מים והמים ירדו מצידו השני.

2. האויר עובר דרך הסדינים וגם ישנם סדינים נושמים שקצת יותר יקרים.

3. כל מזרן עם ספוג מכי מעכבי בערה. אכן המולטיפלואו מומלץ כי הוא נושם ולא מכיל מעכבי בערה וכפי שרשמתי אפשר לרכוש אותו גם לעריסה ביצירת קשר מול היצרן בייבי טק.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו