מתלבטית לקנות עגלת יויו ודונה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מתלבטית לקנות עגלת יויו ודונה
    רוני
    13/05/2017

הי, אני צריכה עגלה שתכנס לפיאט פיקנטו, בנוסף אני גרה בבניין דירות ללא מעלית.
    התלבטנו רבות לגבי העגלה שמתאימה לנו, כרגע אנו חושבים לקנות את יויו. בחנות הרגשתי שהעגלה לא יציבה ומתנדנדת ומנגד שמעתי רק מחמאות עליה.
    האם מדובר בעגלה יציבה? האם ישנה עגלה דומה בשוק שאתה יכול להמליץ עליה?
    דבר נוסף, האם הסלקל של דונה מומלץ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    13/05/2017

שלום רוני,

אני מניח שהכוונה לקאיה פיקנטו ;)
    אני לא ממליץ על היויו לניו בורן, אולי היא נוחה מאוד להורים ולכן הם מהללים אבל זה בא על חשבון נוחות התינוק.
    היא לא נוחה לניוד בדרך משובשת ומי שמרגיש זאת בעיקר הם התינוקות, החלק שכיבה מאוד צר ולא תמיד יכול לשמש עד גיל חצי שנה, הטיולון מתאים רק מגיל חצי שנה וגם לא שיא הנוחות. אני כן ממליץ עליה מגיל שנה לפחות אך לא לפני.
    לצורך שלך הייתי יותר ממליץ על בי5 שבה הטיולון שוכב טוב יותר ומתאים מגיל לידה (למרות שיש גם אמבטיה), כמו כן היא נוחה יותר לניוד ובעלת בולמי זעזועים טובים יותר משל היויו.
    היתרון הכי גדול הוא שיש טיולון דו כיווני ומחקרים מראים שחשוב מאוד להתפתחות התינוק שיהיה מול ההורה עד גיל שנה פלוס.

על הדונה איני ממליץ, דירוג הבטיחות סביר ומומלץ מאוד שתינוקות ישהו כמה שפחות בסל קל! ההמלצות מדברות על עד חצי שעה ברצף ולא יותר מ- 45 דקות ביום.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו