שלדת פג, 51 או s

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• שלדת פג, 51 או s
    סתיו
    15/05/2017

שלום קובי,

דבר ראשון ממש תודה על הפורום, המידע בו מאוד מאוד עוזר ובמיוחד כשרואים שאתה ממש מנסה להתאים את התשובות לפי הצרכים של האנשים ולא מנסה "לדחוף" עגלה מסויימת, אז תודה!

ולהתייעצות-
    אנחנו די סגורים על פג, מתלבטים רק בין השלדות- s או 51.. ראיתי תשובותשכתבת לאחרים על ההבדלים בניהם אבל עדיין לא הצלחנו לגבש עמדה.. אני קצת נוטה ל51 סתם כי זה יותר צר וזה נשמע לי יותר נוח בהרבה מצבים, וגם כי היא קצת יותר קלה.. אבל מצד שני אנחנו מתכננים לטווח הרחוק לגור בישוב/מושב אז אולי החוזק של הגלגלים כן משנה? בנוסף זה שהשלדת s היא יקרה יותר גם גורם לחשוב שאולי היא יותר טובה?
    קצת אבודים ונשמח ליותר הרחבה מעבר לזו שכתובה בפורום לגבי ההבדלים בניהם...

בנוסף, רק כדי להיות באמת סגורים, ראיתי שאתה ממליץ די הרבה על הארמדילו, וכשהיינו בחנות וביקשנו לראות אותו אמרו לנו שהוא לא ברמה של הפג בכלל.. אז אם משווים אותו לפג (חוץ מהיופי), פג אכן עדיפה?

תודה רבה רבה!!
    סתיו ותומר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלדת פג, 51 או s

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    15/05/2017

שלום סתיו ותומר,

אני בעד הS, היא נוחה יותר לניוד בטח שבדרך משובשת יהיה לה יתרון נוסף. היות ולפג יש קפיצים יותר מדי קשיחים הגלגלים של הS טיפה מרככים את הקושי. ידית הספוג ב-51 מתבלא מהר וזהו חלק ללא אחריות (אפשר לרכוש רפידות מגן ומומלץ מאוד לעשות זאת אם הולכים על ה-51 כי החלפת ידית זהו חלק יקר).
    היתרון של ה- 51 הוא כמובן ברוחב אבל רוחב 59 הוא רוחב מספיק צר בכדי לעבור ב- 95% מהמקומות. אין מעליות צרות מ- 60 (ממש חריג אם יש), רוב הדלתות הן מעל ל- 60 ס"מ ואם הורים מסתדרים עם עגלות תאומים ברוחב 75 ס"מ אז אני בטוח שברוחב של הS כלל לא יהיו בעיות.
    לגבי ארמדילו, לא מומלץ להקשיב למוכרנים ובטח כשאין להם את המוצר. מה שנכון הוא שהפג יותר איכותית אבל גם גדולה יותר בקיפול, כבדה יותר ויקרה יותר ולכן כפי שרשמת ההמלצה צריכה להעשות ע"פ הלקוח והצרכים שלו ולא תמיד ע"פ היקר או האיכותי יותר. למושב אני כן חושב שהפג עדיפה כי למשקל לא תהיה משמעות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

סתיו
    21/05/2017

תודה על התגובה!
    כשאתה כותב נוחות בזמן ניוד אתה מתכוון לנוחות של ההורה או של התינוק? וזה עד כדי כך הבדל? כי הבנתי שהשלדת s כבדה יותר בקילו בערך וגם יותר גדולה בקיפול מן הסתם..
    איזה עוד עגלה היית ממליץ ב"רמה" של הפג? (חוץ מהרטן שהיא כבדה מדי בשבילי והבוגבו שהיא נמוכה) כמו שכתבתי אנחנו די סגורים על פג אבל תכלס כשהיינו בחנות די הסתכלנו רק עליה אז אני רוצה לוודא שאנחנו לא מפספסים..
    תודה רבה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    21/05/2017

שלום סתיו,

הנוחות בניוד זה גם לכם וגם לתינוק שיחוש פחות רעידות ככל שהדרך משובשת יותר, היות ואין לפג קפיצים טובים הגלגלים בS קצת משפרים זאת. ההבדל בקיפול הוא ברוחב אך דווקא ברכבים לרוחב כמעט ואין משמעות, במקרים קיצוניים שצריך רוחב ניתן לפרק גלגלים. שאר העגלות שאני יכול להמליץ שוקלות כמו ההרטן. אשמח לרשום אבל אם ההרטן ירדה בגללי המשקל נראה לי שעדיף שתתמקדו בפג.
    תנסי לשים משקל של 9 ק"ג בפג עם שלדת S ואחר כך 51, נסו ללכת עם העגלה בחנות ומחוצה לה, נסו לעלות ולרדת מדרכות ואחר כך נסו לבדוק ברכב כולל הרמה עם טיולון וכך תוכלי להחליט אם שווה לך ללכת על הד או ה- 51.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו