המלצה לעגלת אמבטיה וטיולון למזג קר ברב עונות השנה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה לעגלת אמבטיה וטיולון למזג קר ברב עונות השנה
    נילי
    15/05/2017

שלום קובי,
    אם תוכל להמליץ לי על עגלת אמבטיה וטיולון למזג אויר קר ומושלג ברב חודשי השנה,עד מאי קר.
    חשיבות לגלגלים גדולים וחזקים,שילדה חזקה, ואמבטיה וטיולון שמגינים היטב מרוחות וקור. ונוחים לתינוק וכן לקיפול.
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    15/05/2017

שלום נילי,

אני ממליץ על הרטן, אחת העגלות הנמכרות ברוסיה וסקנדינביה והכי נמכרת בגרמניה, השלדה בנויה לשלד והאמבטיה סגורה היטב. בד הטיולון הוא בד טרמוטקס ששומר על טמפרטורת גוף ולכן לא מתחמם או מתקרר. כן הייתי ממליץ לרכוש בנוסף שק שינה שממש ישמור על חום גוף התינוק בטיולון. דגם הסקיי GT יהפוך הליכות בשלג לסוג של טיול קליל במדרכה.

אפשר גם לשקול את הממבה פלוס של איי.בי.סי דיזיין שדי דומה להרטן ברעיון אם כי היא קצת יותר בסיסית שזה לטוב במשקל הקל והקיפול הקטן יותר.

לכל עגלה ניתן לרכוש את שק השינה אשר מומלץ מאוד, אפשר לרכוש גם ניילון גשם/רוח שבחלק מהעגלות מגיע בילדאין (בהרטן לדוגמא).

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו