מוצי Igo, בוגבו קמיליון או אויסטר 2

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מוצי Igo, בוגבו קמיליון או אויסטר 2
    אילנה
    17/05/2017

היי לכולן, איזה מבין שלושת העגלות המומלצת ביותר, אשמח לתגובות מניסיון אישי..תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    17/05/2017

שלום אילנה,

קשה לי להאמין שתמצאי כאן את התגובה מניסיון אישי כי הרוב המוחלט של הגולשות כאן די במצבך.
    כמו כן ניסיון של אחרים לא יעיד על התאמה עבורך, כל הורה והצרכים שלו ולכן מה שטוב לאחת לא בטוח שיתאים ויהיה טוב לאחרת.

מנקודת מבטי על הקימליון אני פחות ממליץ כי הטיולון לא מגיע למצב ישר והיא נמוכה. הייתי ממליץ על הרטן וי.איי.פי שדומה לה מאוד רק עם אמבטיה גבוהה יותר וטיולון עם שכיבה שטוחה.

המוצי מאוד כבדה עם אמבטיה וטיולון צרים ולכן אני פחות ממליץ.

האויסטר טובה אך יש לקחת בחשבון שהתפעול מסורבל והקיפול יחד עם טיולון ענק וצריך לבדוק ברכב טרם הרכישה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אויסטר 2

אילנה
    17/05/2017

אתה מדבר על האויסטר זירו או על האויסטר 2? יש עגלה אחרת בסגנון הזה שאתה ממליץ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    18/05/2017

שלום אילנה,

התכוונתי לאויסטר 2 שדומה יותר למוצי או לקמיליון.
    אם תרשמי לי רשימת דרישות מה הדברים החשובים לכם, האם גרים בבניין עם מעלית/קומת קרקע, האם יש תא מטען מרווח ברכב וכו' יהיה לי יותר קל לכוון.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחירת עגלה

אילנה
    18/05/2017

אנחנו גרים בקומה שניה ללא מעלית, יש מחסן למטה ויש אפשרות להשאיר את העגלה רוב הזמן שם אבל חשוב לנו שהעגלה תהיה די קלה ויהיה אפשר במידת הצורך להעלות אותה למעלה.
    השימוש הוא בעיקר בטיולים רבים בעיר, עם אפשרות להעלות אותה במידת הצורך לאוטובוס ובמדרגות, כי אני אהיה בלי רכב במהלך חופשת הלידה, לכן גם חשוב לי שתהיה קלה לתפעול ותנועה. במהלך סופי השבוע כמובן שתאפשר גם טיולים בשטח ומחוץ לעיר.
    חשוב לי שהעגלה תהיה עשויה מבדים איכותיים, טיולון ואמבטיה לא גדולים מדי, וטיולון שמסתובב לשני הצדדים. כמו כן, שתהיה כזו שמחזיקה מעמד גם לילדים הבאים ואני מוכנה להגדיל קצת את התקציב לצורך כך. חשבתי אולי בוגבו בי 5?
    תודה רבה מראש..:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    19/05/2017

שלום אילנה,

לדעתי הבי 5 אכן עונה באופן מעולה לדרישות שלך. כן הייתי ממליץ לרכוש מזרן קומפי קוש לטיולון כדי שרמת הבד והנוחות תשתדרג.
    אופציות זולות יותר הן סייבקס מיאוס או מאמאס אנד פאפאס ארמדילו פליפ. אם אין בעיית תקציב לדעתי הבי מוצלחת יותר מבין השלוש.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוגבו בי 5

אילנה
    19/05/2017

היא לא קטנה מדי? עד איזה גיל הטיולון שלה מתאים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    20/05/2017

שלום אילנה,

לצערי בתחום העגלות אין מושלם ויהיו דברים שעליהם תצטרכו להתפשר. היא אכן צרה ובתמורה לזה מקבלים משקל קל וקיפול קומפקטי מה שהופך אותה למושלמת עבור עליית מדרגות. כל עגלה אחרת לדעתי תהווה סיוט מלבד סייבקס מיואוס או ארמדילו פליפ וכפי שרשמתי לדעתי בוגבו איכותית יותר משתיהן.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחירת עגלה

אילנה
    21/05/2017

קודם כל, תודה רבה על תגובותיך.
    ולשאלתי, אם בכל זאת אני מעוניינת בעגלה שתהיה קודם כל נוחה לתינוק ולא עם אמבטיה וטיולון עד כדי כך צרים כמו בבוגבו 5 אך גם נוחה יחסית לתפעול ולא כבדה מדי עבור ההורה, על מה אתה ממליץ? התקציב לא מהווה שיקול בהקשר זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    21/05/2017

שלום אילנה,

לאור הדרישות שלך אני הכי הייתי ממליץ לבדוק את פג פרגו בוק פלוס עם שלדת S. המשקל כ- 11 ק"ג כבד מהממוצע אך אפשר להתמודד איתו. מצד שני בניגוד לבי מקבלים אמבטיה ענקית וטיולון מרווח. החיסרון שלהם שהם ממש לא מרופדים מספיק ולכן אני ממליץ לרכוש מזרן נוסף לאמבטיה ומזרן קומפי קוש לטיולון (יש שרוכשים את הקומפי קוש גם לשימוש באמבטיה למרות שהמוצר לא מיועד לכך). ברגע שהוספתם את שני המזרנים האלו פתרתם את בעיית הריפוד הלא נח.
    התפעול די נח והקיפול ממש פשוט וניתן לביצוע ביד אחת.
    זאת לדעתי פשרה טובה בנוחות שלכם ובתמורה בתינוק יקבל נוחות ומרווח מצויינים.
    ההמלצות הבאות שוקלות 2 ק"ג יותר מהפג ולדעתי זה פחות יענה לדרישות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו