עגלה של הרטן VIP

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה של הרטן VIP
    אליסה
    22/05/2017

היי קובי,
    לאחר התלבטיות ארוכות מאוד החלטתי ללכת על עגלה של הרטן.
    כמה שאלות:
    1. הבנתי בחנות שהיבואן (זה אתה?) הכניס לחבילה גם את הסל קל סייבקס אטון 1, האם כדאי לקחת את כל החבילה או לוותר על הסל קל ולקנות אחד אחר, אכותי יותר שמתחבר לעגלה?
    2. החיסרון העקרי שמצאתי בעגלה הוא הסרבול בקיפול, האם דגמים אחרים של הרטן פחות מסורבלים או לחלופין יותר קלי משקל? ומה החסרונות בדגמים אלו לעומת הVIP
    3. האם ניתן להזמין צבע שלא קיים בחניות בישראל וכמה זמן זה לוקח אם כן?
    4. ושאלה אחרונה, אנחנו מתכוונים לנסוע לאילת בשבוע הקרוב, האם יש חנות שניתן להשיג בה את העגלה ולחסוך את המעמ?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלה של הרטן VIP

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    22/05/2017

שלום אליסה,

1. נכון, אני היבואן. אטון 1 קיבל דירוג טוב במבחני הריסוק. אטון 5 לעומת זאת קיבל דירוג טוב מאוד ואני חושב שהוא עדיף מהנקודה הבטיחותית.
    2. הקיפול דורש תרגול, בסך הכל החיסרון הוא בצורך לפרק את הטיולון טרם הקיפול אך במרבית העגלות אני חושב שעדיף כך כדי שהמשקל יתחלק לשניים. יש דגם רייסר ג'יטי אשר כבד יותר בקילו אך ניתן לקיפול עם הטיולון ודגם סקיי שכבד יותר ב- 3 ק"ג וגם ניתן לקיפול עם הטיולון. לדעתי לארץ שלנו הVIP היא המוצלחת ביותר כי שני הדגמים האחרים בנויים גם לשטח וטיולים בשלג.
    3. כן אך לא ממליץ. לוקח 3 חודשים עד שהמוצר יגיע לארץ, המשלוח מגרמניה מייקר את הסיפור בלפחות 700 ש"ח.
    4. אין נקודה באילת.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו