מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלה של הרטן VIPאליסה22/05/2017
היי קובי,
לאחר התלבטיות ארוכות מאוד החלטתי ללכת על עגלה של הרטן.
כמה שאלות:
1. הבנתי בחנות שהיבואן (זה אתה?) הכניס לחבילה גם את הסל קל סייבקס אטון 1, האם כדאי לקחת את כל החבילה או לוותר על הסל קל ולקנות אחד אחר, אכותי יותר שמתחבר לעגלה?
2. החיסרון העקרי שמצאתי בעגלה הוא הסרבול בקיפול, האם דגמים אחרים של הרטן פחות מסורבלים או לחלופין יותר קלי משקל? ומה החסרונות בדגמים אלו לעומת הVIP
3. האם ניתן להזמין צבע שלא קיים בחניות בישראל וכמה זמן זה לוקח אם כן?
4. ושאלה אחרונה, אנחנו מתכוונים לנסוע לאילת בשבוע הקרוב, האם יש חנות שניתן להשיג בה את העגלה ולחסוך את המעמ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר22/05/2017שלום אליסה,
1. נכון, אני היבואן. אטון 1 קיבל דירוג טוב במבחני הריסוק. אטון 5 לעומת זאת קיבל דירוג טוב מאוד ואני חושב שהוא עדיף מהנקודה הבטיחותית.
2. הקיפול דורש תרגול, בסך הכל החיסרון הוא בצורך לפרק את הטיולון טרם הקיפול אך במרבית העגלות אני חושב שעדיף כך כדי שהמשקל יתחלק לשניים. יש דגם רייסר ג'יטי אשר כבד יותר בקילו אך ניתן לקיפול עם הטיולון ודגם סקיי שכבד יותר ב- 3 ק"ג וגם ניתן לקיפול עם הטיולון. לדעתי לארץ שלנו הVIP היא המוצלחת ביותר כי שני הדגמים האחרים בנויים גם לשטח וטיולים בשלג.
3. כן אך לא ממליץ. לוקח 3 חודשים עד שהמוצר יגיע לארץ, המשלוח מגרמניה מייקר את הסיפור בלפחות 700 ש"ח.
4. אין נקודה באילת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)


