מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- חיפוש אחר עגלה ראשונהלי22/05/2017
היי, ערכנו סקר שוק על עגלות ועדיין לא מרגישים שמצאנו את העגלה הנכונה.
האם יש עגלה כזו?
לא נמוכה, יפה יחסית, לא ענקית אך גם לא קטנה מידי, שכיבה מלאה, בולם זעזועים, שתהיה נוחה לנסיעה, לא כבדה במיוחד, קיפול לא קריטי רק שיוכל להיכנס לבגאז' קטן - בינוני, טיולון שניתן להרכבה בשני הכיוונים, ידית טלסקופית (כי היא הכי נוחה לנו), בדים נוחים ושאפשר לכבס אותם?
מנסה לחפש אך לא מוצאת.
אשמח לעזרה בעניין תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר22/05/2017שלום לי,
אין כזה מוצר. אני יכול למנות כמה מוצרים שיש בהם את רוב הדרישות אך תמיד יהיה חיסרון לדוגמא:
1. הרטן וי.איי.פי עונה לכל הדרישות פרט למשקל שיחסית כבד, חשוב לציין שהמשקל בהליכה לא מורגש רק בהרמה לרכב שלוקחת מספר שניות.
2. סלסה של אי.בי.סי עונה לכל הדרישות פרט לשכיבה בתנוחת עירסול בטיולון.
3. פג פרגו ללא ידית טלסקופית וטיפה כבדה.
4. בי נמוכה.
5. בבה קאר, לטעמי יפיפיות אך כבדות וללא ידית טלסקופית.
וכפי שאת מבינה אפשר להמשיך כך עוד. אני מציע שתתפשרו על משהו אחד וכך יהיה יותר קל להתמקד ואז להחליט.
בעניין היופי זה עניין של טעם ולכן קשה לי לענות מי מכל אלו שרשמתי יפה יותר או פחות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)