הרטן / פג פרגו או אולי בכלל משהו קל יותר

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• הרטן / פג פרגו או אולי בכלל משהו קל יותר
    אלכסנדרה
    24/05/2017

בחיפושים אחרי עגלה טובה התלבטנו בין הרטן לפג פרגו- מבחינת ההרגשה בחנות הרטן הרגישה יותר טובה ונוחה ( על פניו) אבל מה שמטריד אותי בה הוא המשקל וזה שבלנות ניסו לקפל את דגם vip עם הטיולון והטיולון עצמו לא הוקטן בכלל-
    האם אפשר לקפל עם הטיולון? האם בריסר אפשר לקפל עם הטיולון?
    מבחינתי פג פרגו בוק (פופאפ) החדשה נראתה לי יותר טובה בקיפול ובגודל שתיקח באוטו ובבית במצב מקופל. אנחנו בבית בלי מעלית קומה ראשונה ולכן אקפל ואפתח את העגלה כל הזמן - אני תוהה אם בגלל זה כדאי לוותר על הרטן

גם בפג פרגו יש הרבה דגמים שאני לא מבינה מה ההבדל ביניהם- פרט למחיר
    יש ספורטיבו
    קומפלטו
    עם פופ אפ ובלי
    בוק..
    שנים שונות 2015-2017
    המחירים מאוד משתנים בין הדגמים
    תוכל לפרט על ההבדלים בין הדגמים והאם הדגם פחות או יותר טוב מהרטן ריסר או vip בהתחשב בזה שאצטרך כל הזמן לקפל ולאכסן ברכב- או שבכלל עדיף לחפש משהו יותר מפג פרגו והרטן?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    24/05/2017

שלום אלכסנדרה,

אין לי ממש תשובה חד משמעית לתת.
    רשמת בעצמך שהרטן נוחה יותר לניוד ואני בטוח ששמת לבדים, מצבים, רוחב ואורך ואת מבינה שהיא תהיה נוחה יותר לתינוק אבל לכם כהורים היא פחות נוחה. הקיפול די פשוט אבל אני ממליץ לפרק את הטיולון טרם הקיפול כך המשקל גם יתחלק ויהיה יותר נח לקפל ולהכניס לרכב. לגבי הרייסר, ניתן לקפל עם הטיולון והקיפול קטן יותר (יחד עם טיולון, ללא טיולון זה די דומה בגודל) אך יש לקחת בחשבון שהרייסר כבדה יותר בעוד כ- ק"ג.

ההבדלים בין דגמי הפג:
    ספורטיבו גרסאת בסיס עם בד בסיסי ודי ניילוני
    קומפלטו כמו הספורטיבו רק בד מעוצב יותר וטיפה יותר איכותי, כמו כן יש רשת איוורור לאמבטיה.
    פופ אפ כמו הקומפלטו רק שהאמבטיה קלה יותר בקילו וניתנת לקיפול שזה מעולה בעיקר בגמר השימוש לאחסון.

ההחלטה שלכם צריכה להיות בין כמה אתם מוכנים להתפשר על נוחות הקיפול ובתמורה לקבל נוחות יומיומית בניוד ונוחות לתינוק. בדעה שלי 99% מהזמן שימוש בעגלה הוא בטיולים ולא בקיפולים ולכן אני הייתי מעדיף הרטן, יש לציין שאני גם גר באזור שבו הדרכים משובשות, לכן כפי שאני מנסה להסביר זה הכל תלוי בכם ובאופן החיים שלכם (אזור מגורים, רכב וכו').

המלצות על מוצרים אחרים זה יהיה די בכיוון של ההרטן מבחינת משקלים או לחלופין משקלים קלים משמעותית עם קיפול קטן משמעותית אך עם פשרה ענקית בנוחות התינוק.
    אם זה מעניין עדכני אותי ואני ארשום.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז אם חוזרים להרטן vip

אלכסנדרה
    26/05/2017

בחנות נאמר לנו שהעגלה נמכרת בארץ בלי הכיסוי לרגליים לחורף. הבנו שאפשר להזמין בתוספת מחיר- מגרמניה כלומר לא מיביאים את זה לארץ

כמה זה יעלה? האם יש צורך? למה זה לא חלק מהחבילה ?
    כמו כן רשת נגד יתושים.

כמו כן כפי שציינתי אנחנו גרים בקומה ראשונה ללא מעלית- ראיתי שלא נורא לעלות ולרדת עם העגלה במדרגות משום שהיא מאוד קפיצית והגלגלים גדולים- השאלה היא האם זה לא יהרוס את העגלה?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    27/05/2017

שלום אלכסנדרה,

אכן לא מביאים אביזרים נלווים, בעבר היו אך לא נמכרו היטב בשל מחיר יקר.
    יש שק שינה ויש כיסוי רגליים לטיולון ואפשרי להזמינם.
    כיסוי רגליים יעלה בסביבות 200 ש"ח ושק שינה בסביבות ה- 600 ש"ח. כילה גם סביב ה- 200 ש"ח.

המלצות היצרנים ומכוני התקנים לא לעגלות ולרדת מדרגות עם עגלה פתוחה. הרטן כן תעמוד בזה אבל זה כן שוחק את הקפיצים ובעיקר את ידית האחיזה שמופעל עליה עומס וניגוד מטורפים. אני כמו היצרנים ממליץ שלא לעשות זאת ואם כן לעיתים רחוקות מאוד.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו