בחירת עגלה ראשונה- עצה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בחירת עגלה ראשונה- עצה
    שחר
    28/05/2017

היי
    אנחנו מתלבטים לגבי בחירת עגלה ראשונה.
    נקודות רלוונטיות לבחירת העגלה עבורנו:
    * שנינו גבוהים ולכן אנחנו מחפשים עגלה גבוהה.
    * גרים בבניין עם מעלית ולכן +- קילו שניים לפה או לשם לא קריטי..
    * שתהיה נוחה ומרווחת לתינוק -באמבטיה וטיולון (לא אמבטיה קטנה..)
    * שתיכנס לבגאז של יונדאי i20..
    * נוחה לניוד. עיקר הטיולים עם העגלה יהיו בשטח עירוני.
    * טיולון ל2 הכיוונים
    * נוחה לקיפול (קיפול סביר, לא צריך להיות הכי פשוט שיש, אבל גם לא הכי מסובך..)
    * בונוס - שתהיה יפה גם :)

עגלות שראינו ונראו לנו רלוונטיות:
    * אינגלזינה טרילוגי (חסרון - הבנו שקצת קשה לעלות מדרגות)
    * אויסטר 2 (חסרון - קיפול קצת גדול, כבדה?)
    * אי בי סי - סלסה 4 (הדגם של 2016 או 2017? האמת שלא ראינו הבדל ככ משמעותי בינהם שמצדיק את פער המחירים. חסרון - קיפול גדול וקשה קצת)

אשמח לקבל את חוות דעתך
    תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחירת עגלה ראשונה- עצה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לגבי האיגליזינה..

שחר
    28/05/2017

הכוונה בקשה לעלות מדרגות היא שקשה לעלות איתה מהכביש למגרכה לדוגמה (ולא שאנחנו מתכננים לעלות את העגלה במדרגות הבייתה או משהו כזה..)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    28/05/2017

שלום שחר,

לגבי טרילוג'י, מדובר בדור מיושן של עגלות לדעתי. היתרון הגדול הוא נוחות התפעול, גודל הקיפול ואמבטיה וטיולונים יחסית מרווחים. המינוס הגדול הוא יכולות ניוד מוגבלות שזה משפיע כפי שציינת על נושא עליית מדרכות אבל לא רק, התמרון איתה מצריך מאמץ גדול יותר מאשר עגלות בעלות מבנה אחיד (שלא מתקפלות למטריה) ותמרון ביד אחת קשה עוד יותר. הפתרון למדרכות הוא שימוש ברגליים כמנוף.

אויסטר גדולה בקיפול וספק אם תיכנס לרכב, התפעול מסורבל ואני אישית פחות ממליץ.

סלסה, אני חושב שנעשו שידרוגים חשובים ב- 2017 אם כי אני לא יודע עד כמה פער המחיר גבוהה.
    גגון האמבטיה גדול ומצל יותר, חשוב לציין שבבריטניה נעשה מחקר שטוען שלשים חיתול טטרה כהצללה רק מסכן יותר את התינוק! ולכן האופציה להגדיל גגונים פותרת מלשים חיתול בד.
    כמו כן יותר קל לפרק את הטיולון. הבדים באמבטיה נעימים יותר ולטעמי גם העיצוב יפה יותר.
    היא מושלמת לניוד ועליית מדרכות עם משקל כבד של תינוק נעשית בהינף יד, הקיפול יכנס לרכב ולכן לדעתי זו אופציה מעולה. בסך הכל לאחר תרגול קיפול כל עגלה יעשה בשניות ופשטות ולכן לא הייתי מוטרד מאופן הקיפול.
    דגם הממבה פלוס של אותה חברה מתקפל בנוחות יותר וגם צר יותר ולכן הקיפול טיפה יותר קטן אבל מדובר בעגלה כבדה יותר באופן משמעותי 9.9 ק"ג לעומת 13.6 ק"ג.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלה

חיה
    01/06/2017

שלום ,
    האם ניתן לעשות השוואה בין העגלה הזו ABC לבין MUTSY או הבוגבו?
    מה יותר מומלץ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    01/06/2017

שלום חיה,

לא ציינת דגמים כך שקשה לי לענות. אנסה לענות לפי מה שאני חושב שהתכוונת.

אינגלזינה טרילוג'י, לדעתי פחות נוחה לניוד מבין כולן, נוחה לקיפול ובעלת גודל קומפקטי
    בוגבו בי, הכי קלה מכולן אך גם הכי צרה, טיולון ללא מעקה, פחות נוחה לניוד בדרך משובשת.
    מוצי אייגו, מושב ואמבטיה צרים כמעט כמו הבי, המשקל כבד מאוד ומעגלה כבדה הייתי מצפה שלפחות נקבל אמבטיה וטיולון מרווחים אך כאן המשקל הלך בעיקר על עיצוב המוצר.
    איי.בי.סי דיזיין סלסה, הכי נוחה לניוד, בעלת משקל סביר ממש טיפה מעל הטרילוג'י ובקילו יותר מהבי. מצד שני מקבלים אמבטיה וטיולון מרווחים, סל עצום ומערכת קפיצים מעולה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו