התייעצות בנוגע לשני מנשאים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התייעצות בנוגע לשני מנשאים
    הדס
    31/05/2017

שלום רב,
    קיבלנו בירושה 2 מנשאים: אחד בייביביורן air, והשני של mothercare. רצינו לשאול לאיזה גילאים/משקלים הם מתאימים? (יש לנו תינוקת בת חודשיים, שוקלת כרגע 5 ק"ג).
    כמו כן, איזה מהמנשאים עדיף?
    האם אתה ממליץ על מנשא אחר שהוא לא אחד מאלה שקיבלנו? (אין לנו בעיה לקנות חדש, העיקר שיהיה נוח ובריא).
    בתודה מראש!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    01/06/2017

שלום הדס,

את המאדרקר איני מכיר, אם תרשמי דגם אוכל לבדוק.
    גם בבייבי ביורן לא צוין דגם, AIR הוא סוג בד של חלק המדגמים.
    לדוגמא עם קיבלת מנשא ONE AIR אני ממליץ עליו בחום ואין צורך לרכוש מנשא. אם קיבלת סינרג'י או מירקל אז פחות הייתי ממליץ להשתמש מגיל חודשיים אלא רק מארבעה חודשים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר למנשאים ONE או מירקל

לימי
    04/06/2017

היי קובי. רואה שהמלצת לגבי המירקל לשימוש מגיל 4 חודשים. למה בעצם? המירקל מבחינת התמיכה לגב מרגיש לי הרבה יותר נוח מהONE. אשמח לתובנות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    04/06/2017

שלום הדס,

גם לי הוא היה הרבה יותר נח. ההמלצות של האורטופדיים הם לא להשתמש במנשאים מכיוון שרגלי התינוק ישרות ונמתחות כלפי מטה. תנוחה כזו מעכבת התפתחות זחילת גחון שמאוד חשובה בהתפתחות המוטורית של התינוק ולכן במנשא הוואן יש תנוחת פיסוק (כמו של צפרדע) שמרגילה את התינוק לתנוחה כזו בשכיבה על הבטן ובכך מעודדת אותם לזחול גחון.
    בהתחלה חשבתי שזה שטויות ואם הילד הבכור היינו מהיום הראשון אם סינרג'י (מירקל בדורו הקודם) ואם השנייה היינו עם מנשא קשירה של מילגה ואז נוכחתי לראות את ההבדלים בין השניים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מנשא

לימי
    11/06/2017

אז לגבי הONE מאיזה גיל ניתן להשתמש?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    11/06/2017

שלום הדס,

הוא מתאים מגיל לידה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו