עגלה ראשונה - abc סלסה, מינט והתייעצות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה ראשונה - abc סלסה, מינט והתייעצות
    שירה
    04/06/2017

היי קובי,
    כמה שאלות:
    1. מהם ההבדלים המהותיים בין שני הדגמים abc סלסה וabc מינט?
    2. אנחנו מחפשים עגלה ראשונה שתכיל את הקריטריונים הבאים:
    - אפשרות לאמבטיה.
    - קלילה יחסית (מעט מדרגות אבל אני סולדת מעגלות כבדות ומסורבלות).
    - טיולון מתקפל יחד עם העגלה (לא נדרש בפירוק בכל עלייה לאוטו).
    - טיולון דו כיווני (לא הכרחי מאוד אבל רצוי).
    - עמידה ואיכותית, שתחזיק גם להמשך.
    - מתאימה לדרך עירונית בעיקר.
    - טווח מחירים: אנחנו עדיין חלוקים בנושא ולכן אשמח לשמוע על עגלות עד 2000 ש"ח מצד אחד, ומהצד השני את המלצתך ללא התחשבות במחיר.
    3. הסתכלתי על הבי 5 ועל המויס שנראו לי פרקטיות ומתאימות למה שאנחנו מחפשים, אני תוהה האם המחיר שלהן נובע מהמותג או שאכן הן איכותיות מאוד.
    4. תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    04/06/2017

שלום שירה,

ההבדלים בין דגמי ABC הם בעיקר שהמינט היא טיולון שעליו מתחברת אמבטיה והסלסה היא עגלה.
    בסלסה יש אמבטיה מרווחת יותר, טיולון דו כיווני, סל גדול יותר, גלגלים גדולים יותר, קפיצים איכותיים יותר אבל כל אלו גם מעלים את משקל המוצר אם כי יתרון העצום של הסלסה הוא בכך שמקבלים מוצר גבוהה וסופר מרווח לתינוק ועדיין המשקל סביר (רק 9.9 ק"ג) כפחות מקילו לעומת המיוס או הבי.

גם הסלסה וגם המינט עונות לדרישות שלכם והן נותנות תמורה מעולה לכסף.
    הבי או המיוס יחסית צרות ומאוד נמוכות אבל בתמורה מקבלים משקל קל יותר וקיפול קטן יותר, כמו כן יכולת הניוד שלהן די בינונית (תלוי באיזה תוואי דרך הולכים). לכן אני חושב שמחירן הגבוהה לא מוצדק אך הן מה שההורה המודרני מחפש היום (נוחות עבורו בקיפול, תפעול ומשקל) ולכן אולי מחירן בהתאם.

אני חושב הפוך, בכל זאת זו עגלת תינוק ולא עגלת הורים! נוחות התינוק היא הדבר החשוב ביותר.

עד 2000 ש"ח ממליץ על המינט או ג'ואי כרום. המינט קלה ואיכותית יותר וגם נוחה יותר לקיפול ואפילו קומפקטית יותר אבל עם טיולון חד צדדי.
    ללא הגבלה ובהתאם לדרישות שווה לבדוק את הסלסה, פג בוק (10.3 ק"ג עם שלד בסיסי ו11 ק"ג עם שלדת המומלצת יותר) או ממבה פלוס שהחיסרון הגדול הוא המשקל 13.6 ק"ג.
    אני חושב שאם אהבת את הABC אז הסלסה שנמכרת במחיר מאוד סביר היא אופציה טובה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו