חסרונות של עגלת בוגבו בי 5

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• חסרונות של עגלת בוגבו בי 5
    אסתר
    05/06/2017

הי קובי,
    חברים המליצו לנו על עגלת הבוגבו בי 5 (כולל האמבטיה) ונשמח לשמוע את חוות דעתך הכללית לגביה.
    האם יש לה חסרונות גדולים ביחס לעגלות מתחרות מדגמים דומים?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חסרונות של עגלת בוגבו בי 5

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    05/06/2017

שלום אסתר,

הכל תלוי בדרישות ואל מול מה משווים.
    כמו כן אני ממליץ להסתמך על עצמכם ברכישת עגלה לא על אחרים מכיוון שלכל הורה יש צרכים שונים.
    הבי נבנתה במיוחד להורה המודרני שמחפש את הנוחות שלו ואיכות החיים, הסטייל וכו'. אי לכך מדובר במוצר קל, נח לניוד בדרך עירונית אך ככל שתהיה משובשת יותר כך הנוחות תרד. הקיפול די קל לביצוע וגם נכנס בקלות לכל רכב. מצד שני נמוכה מאוד, הטיולון והאמבטיה יחסית צרים, אין מעקה ולכן אני חושב שיש פשרה מסוימת בנוחות התינוק אל מול נוחות ההורה במוצר זה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובהשוואה לסייבקס מיוס?

אסתר
    07/06/2017

האם הייתה ממליץ יותר?
    האם הסייבקס נוחה יותר לתינוק?

תודה על תשובתך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    07/06/2017

שלום אסתר,

לדעתי האמבטיה של הסייבקס נוחה יותר לתינוק אבל אני חושב שהטיולון של הבי נח יותר לתינוק ומכיוון שהשימוש בטיולון הוא ארוך טווח בהשוואה לאמבטיה אז מבחינת נוחות תינוק אני יותר נוטה להמליץ על הבי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו