התלבטות בין עגלות ילד ראשון

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין עגלות ילד ראשון
    טל
    09/06/2017

הי קובי,
    מנסים להחליט על קניית עגלה לקראת ילד ראשון.
    חשוב לנו:
    1. בלאי- שתחזיק לא רק לילד אחד
    2. משקל וקיפול- לא כבדה מדי - רוב ההתניידות תהיה ברגל. גרים בקומה ראשונה בלי מעלית 15-20 מדרגות
    3. כמובן כל השאר- נוחות, בטיחות וכו

מתלבטים על האויסטר 2, ועכשיו יצא לנו לראות את הדגם החדש של מאמאס&פאפאס- אוקרו- האם כבר יצא לך לראות אותו ולחוות עליו דעה?
    חשבנו גם על בוגבו קמיליון
    אבל לי הציקה קצת בגלל שאני גבוהה והיא די נמוכה..
    תודה
    טל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    11/06/2017

שלום טל,

עדיין לא בדקתי את האוקרו, אני מאמין שבימים הקרובים.
    לגבי אויסטר יחסית עונה לדרישות אך הקיפול שלה ענקי יחד עם טיולון והתפעול מסורבל ולכן יש לקחת זאת בחשבון.
    לגבי קמיליון אני ממליץ על הרטן וי.איי.פי שמספקת את כל מה שראיתם בקמיליון רק עם היתרונות הבאים: גבוהה יותר, טיולון שנשכב למצב שטוח ומרופד יותר, בולמי זעזועים טובים יותר בגלגלים האחוריים ומוצר שמיוצר בגרמניה ולכן כושר ההישרדות שלו גבוהה מהממוצע.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קמיליון

טל
    11/06/2017

לגבי הקמיליון- באופן כללי, ממליץ עליה?
    מבחינת בטיחות, בלאי, משקל, פונקציות וכו?
    תודה שוב
    טל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    11/06/2017

שלום טל,

באופן כללי כן כי מבחינת נוחות ניוד הוא מעולה ולאלו שהולכים הרבה יש לה יתרון. המשקל סביר, יכולת השרידות מעולה התפעול מסורבל וכפי שציינת נמוכה. בסך הכל לצרכים שלכם מעולה רק לבדוק טרם הרכישה שאתם מסתדרים אם החסרונות שציינתי. כפי שציינתי ההרטן פותרת חלק גדול מהחסרונות שלה. כמו כן בסגנון ממש דומה לקמיליון רק גבוהה יותר עם סל חפצים גדול ונגיש יותר, מערכת קפיצים משובחת יותר אפשר גם לבדוק את הסלסה של איי.בי.סי דיזיין שגם זולה משמעותית ולא רק שלא נופלת בשום תחום אלא לדעתי גם מתעלה בהרבה דברים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו