מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התבלטות עגלה לילד ראשוןלירון12/06/2017
בוקר טוב קובי,
ילד ראשון.. התלבטויות גדולות.. :)
מה שחשוב לנו:
1. קיפול מהיר ויחסית קומפקטי (לי יש רכב ניסאן מיקרה)
2. גלגלים חזקים
3. נוחות לתינוק
בדקנו מספר עגלות וצימצמנו לרשימה הבאה:
1. סייבקס מיוס.
2. סייבקס פריאם.
3. מאמאס אנד פאפאס - אוקרו.
4. מאמאס אנד פאפאס - ארמדילו פליפ XT.
לאחר שראיתי שכתבת פה באתר על סייבקס מיוס שאין לו תמיכה טובה לגב בגלל הרשת , קצת ירדתי ממנה..
אשמח אם תחדד לי את יתרונותיה וחסרונותיה של כל עגלה.
תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר12/06/2017שלום לירון,
הפריאם היא הכבדה והגדולה ביותר ולכן יש לקחת זאת בחשבון. לדעתי מבחינת נוחות ניוד ונוחות לתינוק היא עדיפה אך מבחינת נוחות להורה היא תהיה פחות נוחה ולכן יש לעשות שיקול של סדר עדיפויות.
המיוס הייתה אמורה להיות פריאם קטנה אך כפי שאני מסביר תמיד, כדי לחסוך במשקל היצרנים חוסכים בדברים חשובים עד חשובים מואד ולדעתי בנושא נוחות התינוק היא פחות טובה מבין הארבעה כאשר הכוונה לטיולון.
אוקרו לדעתי עגלה מאוד מיותרת! לקחו אמבטיה וטיולון של פליפ והוסיפו ניקלים שמוספים משקל, בנו שלדה מאסיבית וכבדה עם גלגלים גדולים שאמורה להיות נוחה יותר לניוד בדרך משובשת אבל עדיין אין בולמים שמיועדים לשטח ולכן היא מיותרת לדעתי כי מעגלה כבדה כמו הפריאם לדוגמא הייתי מצפה שתהיה נוחות לתינוק במרווח ואורך וכאן מפסידים משני הכיוונים (בנוחות לתינוק ונוחות להורה), כמו כן נוחות הניוד טובה אך לא מעולה כמו עגלות במשקל זהה (הרטן, איי.בי.סי דיזיין ממבה פלוס או פריאם).
פליפ עונה טוב לדרישות הנוחות שלכם, משקל יחסית קל, קיפול קל וקטן, נוחות התינוק סבירה אך כמו באוקרו המושב והאמבטיה צרים ויהיו פחות נוחים לתינוק בעיקר בחורך עם לבוש עבה.
כפי שהבנת אין מושלם ופשרות צריך לעשות והשיקול שלכם הוא על מה?
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתלבטות עגלה לילד ראשון
לירון13/06/2017תודה קובי,
אז לפי מה שאני מבינה הפליפ היא הכי מתאימה לדרישות שלנו (קיפול קטן ונוח , נוחות תינוק )
הטיולון הרבה יותר חשוב לנו מהאמבטיה אם לומר את האמת..
יש הבדל בין הפליפ ל-פליפ 2 ? האם כבר הגיעה לארץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר14/06/2017שלום לירון,
לדעתי הפליפ יותר מתאימה. פליפ 2 תשודרג עם מעקה ועוד שיפוריים טכניים לשיפור האמינות ואם יש זמן שווה לחכות לה מה שכן הפליפ כעת במחירי כיסוח ממה שאני רואה בחנויות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפליפ 2
לירון14/06/2017תודה על המענה קובי!
ידוע לך מתי הפליפ 2 תגיע לארץ?
הלידה אמורה להיות בתחילת אוגוסט ...
וגם שאלה אחרונה: איזה סל קל יתאים לעגלה זו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר15/06/2017שלום לירון,
לי לא ידוע. אני מניח שממש בקרוב, באירופה היא כבר נמכרת ממרץ. אפשר לברר מול היבואן מיה בייבי.
הסל קלים שיתאימו בעזרת מתאמים הם של חברות: סייבקס, בי סייף, מקסי קוזי או ג'ואי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)