עגלה + אמבטיה לילד ראשון

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה + אמבטיה לילד ראשון
    לאה
    12/06/2017

שלום קובי,

אנחנו נשמח לשמוע איזה דגמים / דגם אתה מציע לדרישות שלנו:
    1. קיפול נוח ושנכנס לבגאז' יחסית קטן (פולו וולסווגן), בעדיפות שגם ייכנס וגם שאפשר להכניס דברים נוספים בפנים..
    2. שיהיה נוח לתינוק. בעדיפות עם אמבטיה גדולה כדי שזה יחזיק יותר זמן, וטיולון לא צר מדי.
    3. איכותי שיוכל לשרוד כמה וכמה ילדים.
    4. עדיפות גם ליפה :)
    5. מחיר סביר.. (עד בערך 3,500 ש"ח)

אני רציתי אולי את האינגליזינה טרילוג'י אבל שמעתי שהיא יחסית לא חזקה במיוחד ולא מחזיקה הרבה שנים.

אשמח לשמוע את החוות דעת שלך על איזה דגמים אתה מציע..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלה + אמבטיה לילד ראשון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    12/06/2017

שלום לאה,

דווקא הטרילוג'י די חזקה, אמינה ובעלת יכולת לשרת לכמה ילדים.
    מצד שני היא פחות נוחה לניוד ובגלל המבנה רופפת (זה יכול לגרום להרגשה של מוצר לא חזק אבל זה לא משפיע על חוזק או אמינות המוצר, זה כן פוגם ביכולת הניוד בעיקר עם יד אחת).

הייתי ממליץ לבדוק את פג בוק שחורגת מהתקציב או איי.בי.סי דיזיין ממבה פלוס שטיפה חורגת מהתקציב.
    שתיהן מרווחות ונוחות לתינוק, הממבה פלוס הרבה יותר מרופדת ולכן נוחה יותר. שתיהן נוחות לניוד ויכנסו לפולו אך כמו כל העגלה אחרת קשה לי להאמים שיכנסו עוד דברים.

אם רוצים קיפול קטן ולהתפשר על יכולת הניוד ורוחב העגלה שזה אומר עגלות צרות אז ארמדילו פליפ יכולה להיות אופציה וכפי שציינת גם הטרילוג'י שדווקא מרווחת אך פחות נוחה לניוד.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו