סייבקס אגיס וסייבקס אייריס

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• סייבקס אגיס וסייבקס אייריס
    לירון
    12/06/2017

הי קובי,
    עגלה ראשונה לילד ראשון,
    תוכל לומר לי מה היתרונות והחסרונות של כל עגלה ?
    מבחינת קיפול אני יודעת ששתיהן מאוד נוחות
    לי חשוב שהגלגלים לא יתבלו מהר , שהקיפול יהיה נוח , שהעגלה תהיה יציבה בנסיעה ונוחה לתינוק
    אם יש לך המלצה כלשהיא אחרת אשמח לשמוע
    תקציב עד 4500 ש"ח
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    12/06/2017

שלום לירון,

השלדה די דומה וכך גם האמבטיה. היתרון של האייריס הוא שהיא מגיעה עם טיולו דו כיווני ולכן עדיפה.

אני ממליץ לך לבדוק גם את איי.בי.סי דיזיין סלסה 2017 שיש לה אמבטיה טובה יותר, גבוה יותר ועם הצללה טובה יותר. הטיולון מרופד יותר ומצל יותר, הקפיצים איכותיים יותר וכך גם הגלגלים ולכן יכולת הניוד טובה יותר. הסל גדול יותר. היא פחות נוחה לקיפול בהשוואה לאייריס אך עדיין די נוחה ופשוטה לקיפול ובגלל שהיא ברוב הפרמטרים עדיפה לדעתי שווה לבדוק אותה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

לירון
    13/06/2017

תודה קובי,
    נכנסתי לאתר של איי.בי.סי דיזיין ורציתי שתסביר לי מה ההבדלים בין שלושת הדגמים :" ממבה , מינט וסלסה
    שיקולים חשובים:
    1. קיפול נוח וקל עבורנו
    2. טיולון נוח לתינוק/פעוט
    3. בולמי זעזועים בגלגלים
    4. מחיר סביר
    וכל השאר זה בונוס
    תודה רבה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    14/06/2017

שלום לירון,

המינט היא טיולון קל עם קיפול קל וקטן שאפשר לחבר עליו אמבטיה.
    ממבה וסלסה הן ממש עגלות עם אמבטיה. בהן האמבטיה והטיולון מרווחים וגבוהים יותר, הטיולון דו כיווני והגללגים והקפיצים איכותיים יותר.
    בין הממבה לסלסה ההבדל שבממבה פלוס הקפיצים והגלגלים איכותיים יותר, המושב מרופד יותר ויש לו פטנט השכבה של 180 מעלות או תנוחת עירסול. מצד שני הדגם כבד יותר.

1. במקרה הזה המינט עונה הכי טוב לדרישה אבל 2 הדגמים האחרים גם יחסית נוחים לקיפול.
    2. ממבה פלוס מכיוון שהמושב מרופד ויסקו. הסלסה גם נוחה כי היא מרופדת היטב ומגיעה עם מזרן נוסף. בשני הדגמים יש מזרן סופר מפנק באמבטיה. כמובן יש טיולון דו כיווני.
    המינט בעלת נוחות טובה אך פחות מהשתיים האחרות.
    3. ממבה פלוס בעלת מערכת קפיצים מתכווננת ולכן אפשר להתאים לכל טוואי דרך. בסלסה הקפיצים מצויינים רק לא מתכווננים ובמצב קבוע, בשתי העגלות הקפיצים ממוקמים גבוהה ולא בגלגלים מה ששומר עליהם מבלאי עקב חול, מים וכדומה ובכך נשמרת יעולתם לטווח ארוך מאוד.
    במינט הקפיצים טובים יותר מהמקובל אך בשתי העגלות האחרות זה רמה אחת מעל הקיים בשוק.
    4. המינט ממש זולה. הסלסה נמכרת במחיר מעולה והממבה פלוס יקרה.

לדעתי לדרישות שלכם הסלסה מעולה ויש הרבה דברים שהם בונוס כמו סל עצום, בדים מסנני UV וגגונים ענקיים, עיצוב מרשים ועוד.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו