מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התייעצות על בחירת עגלהשני13/06/2017
היי קובי ברצוני להתייעץ איתך על קניית עגלה (ילד ראשון ב"ה)
אז ככה חשוב לי שהיא תהיה נוחה לתינוק
מבחינת נסיעה בולמת זעזועים
קיפול קל ולא מסורבל
שיהיה אפשר לכוון את המוט ל2 הכיוונים (ששמים את הטיולון)
וכמובן שתכלול גם אמבטיה וגם טיולון
גם חשוב לי שתהיה יפה עם סטייל מה שנקרא
אני בנתיים חשבתי על בוגבו קמיליון \ מוצי \ פג פרגו \ אויסטר
אציין גם כי בעלי ואני גבוהים
תודה רבה! :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר13/06/2017שלום שני,
על מוצי אני פחות ממליץ, פרט לעיצוב שעונה לדרישות הקיפול קצת מסורבל והמושב הטיולון יחסית צרים ולכן אני פחות ממליץ.
פג פרגו כבר נוחה יותר לתינוק מהמוצי, נוחה יותר לקיפול אבל אין לה קפיצים איכותיים לדעתי. היא הכי קרובה לענות לדרישותייך מהעגלות שציינת.
באויסטר התפעול והקיפול מסורבלים.
אני ממליץ לבדוק את ממבה פלוס שעונה היטב לדרישות שלכם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה! :) מה לגבי הבוגבו קמיליון?
שני14/06/2017לא היית ממליץ עליה? כי מבין כולם הכי התחברתי אליה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר15/06/2017שלום שני,
דווקא פחות ממליץ עליה. גם אין בולמי זעזועים טובים לגלגלים מאחור. לטיולון אין שכיבה מלאה והקיפול מסורבל. כמו כן האמבטיה נמוכה.
בסגנון שלה כפי שהמלצתי הממבה פלוס מאוד דומה רק ללא החסרונות רק שהיא טיפה כבדה יותר.
כמו כן הרטן וי.איי.פי היא עגלה שמאוד דומה לקמיליון בבסיס אבל מגיעה עם אמבטיה גבוהה יותר, בולמי זעזועים טובים יותר, טיולון נח יותר, מרווח יותר ובעל שכיבה שטוחה ואם אהבת את סגנון הקמיליון לדעתי היא עולה עליה בהמון דברים ובעיקר בנושא נוחות התינוק.
יש לציין שהעגלות האלו מעניקות נוחות לתינוק אך טיפה מסורבלות לקיפול, יחד עם זאת אני תמיד בעד נוחות לתינוקות כי אנו ההורים מסוגלים לתפעל הכל וככל שנתפעל יותר כך זה יהיה קל עם הזמן ולעומת זאת לא ניתן לשפר נוחות לתינוק בנושא רוחב ואורך לדוגמא.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)