התלבטות לגבי עגלה ראשונה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות לגבי עגלה ראשונה
    ענת
    13/06/2017

היי קובי,
    אנחנו עומדים לפני לידה ראשונה. בדקנו מספר עגלות שהתכונות החשובות הן:
    1. קלה להרמה
    2. קיפול קטן שתיכנס לרכב קטן יחסית
    3. קיפול קל עדיפות ביחד אחת
    4. תקציב עד 3,500 כולל טיולון , אמבטיה וסלקל
    מהעגלות שבחרנו הצטמצמנו לבייבי ג'וגר סיטי מיני ולטאי טאי
    אני נוטה לטאי טאי בגלל שיש בה גם פגוש וגם מגש מתכוונן לרגליים. ניראה לי שזה לשוב בשלב מאוחר יותר כשהתינוק נרדם.
    עד כמה זה באמת חשוב ומה אתה ממליץ מבין השתיים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות לגבי עגלה ראשונה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    13/06/2017

שלום ענת,

אני יותר בעד עגלות עם טיולון דו כיווני ולשתיהן טיולון חד כיווני.
    לדעתי הטאי טאי יותר מוצלחת גם בגלל פגוש, מדרך רגליים מתכוונן ונוחות הליכה טובה יותר בגלל גלגלים גדולים יותר.
    בסגנון שלהן הייתי גם ממליץ לבדוק את אי.בי.סי דיזיין מינט שיש לה בולמי זעזעועים טובים יותר, בדים איכותיים יותר ומסנן UV בגגון.
    הפגוש חשוב בעיקר כחלק שהתינוק יכול לאחוז בו עם ידיו מעבר לכך אין לו חשיבות ולדעתי מדרך הרגליים שיש בטאי טאי או במינט שהזכרתי ולא בג'וגר זהו חלק הרבה יותר חשוב וקריטי לנוחות התינוק לפי דעתי.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה :) שאלות נוספות..

ענת
    14/06/2017

היי קובי , תודה על תשובתך:)
    1. הסתכלתי על ה ABC באינטרנט והיא ניראית לי עונה לצרכים אבל אני רוצה לראות אותה במציאות. איפה אני יכולה לעשות זאת באזור באר שבע?
    2. במקביל בדקתי גם את פג פרגו בוק וסייבקס איריס - מה עדיף?
    ים של תודות!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    15/06/2017

שלום ענת,

אני יודע שהן נמכרות ברשת בייבי לאב ויש להם סניף חדש בבאר שבע, לגבי עוד נקודות אפשר לבדוק מול היבואן.

לגבי בוק זה קפיצה רצינית בתקציב והיא חורגת מהרף העליון שהצבת. היא כבדה יותר והקיפול גדול יותר. יחד עם זאת מגיעה עם טיולון דו כיווני.
    האייריס לדעתי פחות מומלצת, הטיולון לא נשכב למצב ישר, נוחות הניוד בינונית לדעתי ויש אלטרנטיבות טובות יותר לדעתי כמו ארמדילו פליפ או איי.בי.סי דיזיין סלסה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה קובי - עזרת מאוד!

ענת
    15/06/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו