עגלה שתיכנס לתא מטען של סיריון

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה שתיכנס לתא מטען של סיריון
    קובי סופר
    14/06/2017

קובי שלום רב,
    מחפשת עגלה לילד ראשון.
    יש לי כמה מגבלות: עגלה שתיכנס לתא מטען של סיריון, גרים בקומה 2 ללא מעלית אך נראה לי שאני לא מתכוונת לעלות את העגלה למעלה, נוחות התינוק מאוד חשובה, שאוכל לקפל אותה בבגאג' בלי להסתבך יותר מדי.
    כן חשובה לי הנראות של העגלה ואין מגבלת תקציב.
    בינתיים קראתי על עגלות כמו סטוקי, בבה קאר, מימה, סילברקרוס סליפאובר, הרטן וי אי פי. אבל לא בטוחה שאלה עונות על הדרישות ואני פתוחה להצעות.
    תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    15/06/2017

שלום דליה,

כל העגלות שציינת לא יכנסו לתא המטען ואלו שכן תצליחו לדחוס יצריכו מאמצים רבים. כמו כן אף אחת מהן לא מתקפלת ממש בקלות וביד אחת.
    איי.בי.סי דיזיין סלסה היא עגלה שיכולה להתאים כי היא קלה יותר מהעגלות שציינת, כן תיכנס לרכב (עדיין תתפוס את כל תט המטען אך למעשה רוב העגלות יהיו כאלו). הקיפול בשתי ידיים אך בניגוד לעגלות שציינת נעשה עם הטיולון ותיכנס עם הטיולון מבלי לפרקו. הנראות מעולה וגם התמורה למחיר!
    כמו כן אם מתפשרים על נראות בוגבו בי 5 יכולה להיות אופציה שתתאים לך מבחינת תפעול, קיפול, משקל אבל עם פשרה (לדעתי גדולה) על נוחות התינוק.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ועוד שאלה...

דליה רובינוב
    15/06/2017

תודה על המענה!
    על עגלת סלסה לא שמעתי עדיין.. תוכל בבקשה להסביר על היתרונות שלה מבחינת האיכות והנוחות לתינוק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלות

דליה
    15/06/2017

בינתיים עלו לי עוד שאלות...
    ממה שקראתי כאן בפורום המלצת יותר על הממבה מאשר על הסלסה, האם היא לא תתאים לי יותר?
    וכן, האם יש דגמים יותר מפוארים ואיכותיים שיכולים להתאים לבגאז' שלי?
    ילד ראשון, אז בא לי להתפנק קצת.. וגם לא מצאתי כמעט חוות דעת על החברה הזאת...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    16/06/2017

שלום דליה,

היתרון של אי.בי.סי דיזיין הוא שהם חברה גרמנית ולכן הסטנדרטים בגרמניה הם ברמה אחרת מכל העולם.
    בגרמניה יש דגש על נוחות התינוק, בטיחות התינוק ונוחות הניוד.
    הסלסה והממבה פלוס מאוד מרווחות וזה היתרון העצום, מרופדות היטב ומגיעות עם גגונים מסנני UV שזה אחד הדברים החשובים ביותר לארץ שלנו שאנשים לא מודעים לו כלל.
    המלצתי יותר על הסלסה כי משקלה 9.9 ק"ג לעומת 13.6 בממבה פלוס לכן בגלל הקומה השנייה אני חושב שעדיף גם להתמקד במוצר קל.
    אין הרבה עגלות שיכנסו לתא מטען קטן יחד עם הטיולון מורכב.
    העגלות שכן יכולות להכנס הן עגלות בסגנון הבי שבהן יש פשרה על רוחב האמבטיה והטיולון ולכן לתינוקות יכול להיות צפוף.
    אפשר לבדוק גם את הבוק של פג אבל לעומת האיי.בי.סי יכולת הניוד ברמה בינונית.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ועוד שאלות...

דליה
    16/06/2017

תודה ענקית על המענה!
    לפי מה שקראתי, הסלסה אין לה מצב שכיבה, אי אפשר לחתל בעגלה והחברה גרמנית אך היא מיוצרת בסין...
    הגעתי למסקנה שאני לא אעלה את העגלה לביתי ולכן אין שיקול של משקל...
    לכן זה משאיר אותי עם המגבלה של הסיריון...
    אז עדיין הסלסה היא האופציה הטובה עבורי?
    אין עגלה יותר איכותית שתוכל להיכנס לתא המטען של סיריון? מה שהכי חשוב זה האיכות מבחינת התינוק!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    18/06/2017

שלום דליה,

הרוב המכריע של העגלות מיוצר בסין אך להבדיל מהרבה חברות איי.בי.סי מפתחים את המוצר לבד ומייצרים במפעלים שלהם תחת פיקוח שלהם ולכן עדיין מקבלים מוצר שרובו באיכות הוא גרמני. ברור שעדיף מוצר גרמני מלא כי שם באמת אין פשרות ויש רק חברה אחת שמייצרת בגרמניה והיא הרטן.
    מותג שאני מייבא אבל לדעתי יהיה בעייתי לסיריון. אין לי ספק שזהו המוצר הכי נח שיש לתינוקות עם 0 פשרות ופיצ'רים שמשפרים את נוחות התינוק שלא קיימים באף עגלה. לא המלצתי רק בגלל הרכב.
    הסלסה לא מושלמת אבל מעולה לצרכים שלך. חשוב לזכור שרק עגלות ממש קטנות שבהן יש ממש פשרה על נוחות התינוק יכנסו.
    הממבה פלוס של אותה חברה מתקרבת לרמה של הרטן וכן תיכנס ואם אין שיקול משקל שווה לבדוק אותה כי לה כן יש גם שכיבה מלאה של 180 מעלות וגם תנוחת עירסול ובה נהנים מכל היתרנות של השכיבה.
    לגבי החתלה בעגלה, מניסיוני וממה שאני רואה אף אחת לא מחתלת בעגלה. כיום יש פינות החתלה כמעט בכל מקום וגם תיקי העגלות בנויים כך שיהיה נח לחתל בכל מקום. זה הרבה יותר נח מלחתל בעגלה + העובדה שהעגלה תישמר נקייה וסטרילית ולכן זה שאי אפשר לחתל בעגלה מבחינתי לפחות הוא סוג של יתרון.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה אחרונה

דליה
    20/06/2017

היי קובי,
    לא מצליחה לראות את הדגם ממבה פלוס בחנות, יש להם רק סלסה והממבה רק בהזמנה והוא ממש המליץ לי את הסלסה.
    ראיתי בנוסף לסלסה את הבבה קאר איפ פופ וממש אהבתי אותה.
    מה אתה חושב עליה?
    תודה ענקית וסליחה על מליון השאלות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    20/06/2017

שלום דליה,

לגבי זמינות ממבה פלוס אפשר להתקשר ליבואן ולברר:
    09-9588874.

לגבי סלסה מול ממבה פלוס, לסלסה יתרון עצום במשקל (גם מול בבה קאר). כמו כן יש יתרון במחיר. הממבה פלוס מציגה יתרון בטיולון המעולה והיחיד מסוגו.

לגבי בבה קאר, החסרונות העיקריים הם משקל כ- 13.6 ק"ג. יכולת ניוד בינונית, קושי רב לעלות ולרדת מדרכות עם תינוק בתוך העגלה בגלל קפיצים סבירים. סל קל מקורי שמגיע כחלק מהעגלה לא ברמת בטיחות הכי גבוהה שיש.
    האמבטיה והטיולון מעולים לתינוק גם בגלל הרוחב, הריפוד והמרווח. אני די בספק שהיא תיכנס לסיריון במצב מקופל יחד עם טיולון.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ענקית על הפירוט והמענה המהיר!

דליה
    21/06/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו