עגלת egg וcybex priam

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת egg וcybex priam
    שרי
    15/06/2017

היי אני מתעניינת בקניית עגלה לתינוק ראשון בינתיים לפי מה שניראה לי אלה עגלות שיכולות להתאים לי לא אשקר ואומר שהמראה תופס הרבה מקום בעיקרון אנחנו מחפשים עגלה שתיהיה נוחה לתינוק יציבה שמסוגלת ליסוע בקלות בדרך משובשת קיפול עם הטיולון ועדיפות לשכיבה ב180 מעלות הבנתי שזה חשוב לא יודעת עד כמה... וזהו אשמח לקבל פרטים בעיקר על הegg של baby style אם אני לא טועה זה אמור להגיע בקרוב ע״י בייבי סטאר. ואני רוצה לדעת מה היתרונות והחסרונות שלה במקביל לסייבקס פריאם ועד כמה הפריאם כדאית הרי היא מ2015 ולפי הבנתי לא עשו לה שיפורים מאז....

תודה רבה וסליחה על האריכות מקווה שהסברתי את עצמי נכון
    וממש תודה על הפורום הזה מאוד מקצועי ואני קוראת בו המון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלת egg וcybex priam

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    16/06/2017

שלום שרי,

קודם כל האגג לא נשכבת ל180 מעלות בטיולון.
    לדעתי היא פחות מוצלחת מהפריאם. הפריאם נוחה יותר לניוד ומגיעה עם טיולון שמגיע למצב שכיבה שטוח. לא חייבים לשנות עגלה כל שנה! בוגבו בי רצה על בסיס משנת 2009 שעובר שינויים קלים כך שאם יש נוסחה מנצחת למה להלחיף?

אני ממליץ לך לבדוק גם את הרטן וי.איי.פי או ממבה פלוס של איי.בי.סי דיזיין. שתיהן עם שכיבה מלאה, נוחות ניוד מצויינת בעיקר בדרך משובשת (הפריאם פחות ידידותית לדרכים כאלו כי הקפיצים שלה קשיחים מאוד).

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה רבה על התשובה אני בהחלט יקח את זה בחשבון. שבת שלום!

שרי
    16/06/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו