מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התייעצות בנוגע לעגלת סייבקס מיוסבר20/06/2017
היי, אני מעוניינת לקנות עגלה (אמבטיה+טיולון) ומאד מתלבטת. אני מחפשת עגלה קומפקטית, נוחה, קלילה (גם לתפעול ולקיפול וגם מבחינת משקל) וכמובן יציבה וחזקה. נראה שמה שענה על המאפיינים האלו זו עגלת בוגבו בי 5. כשראיתי את העגלה בחנות קצת התאכזבתי מהאמבטיה שלה שצרה ולא קשיחה. המוכר הראה לי את סייבקס מיוס החדשה וממש היה בעדה, היא גם בעלת כל המאפיינים של צרה וקלה ונראה שהאמבטיה שלה טובה מאד ויש לה עוד כל מני פיצ'רים. אבל אני לא יודעת מה לגבי רמת האיכות שלה ואיך היא נחשבת ביחס לאחרות כי הבנתי שהיא חדשה בשוק ולא מצאתי כלל מידע וחוות דעת של אנשים שמשתמשים. אשמח להמלצתך בין השתיים וכן לדעתך לגבי הסייבקס מיוס. תודה מראש!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר20/06/2017שלום בר,
דבר ראשון ממליץ לא להסתמך על מוכרנים כי יש להם אינטרסים נוספים.
לגבי המיוס, אכן יתרונה הגדול על הבי הוא האמבטיה שגם מרווחת יותר וגם טיפה יותר גבוהה אבל דווקא בטיולון אני חושב שזה של הבי עדיף. היות ומשך השימוש בטיולון ארוך פי כמה אני חושב שהבי עדיפה. לדעתי התמיכה הקשיחה שיש בגב של הבי עדיפה והרשת במיוס לדעתי קצת בעייתית בעיקר באזור הרגליים ששם עלול להיווצר בלאי מסקוטשים, סנדלים וכו' וזהו חלק שלא באחריות יצרן בדרך כלל.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז לגבי המיוס...
בר21/06/2017קודם כל תודה רבה על המענה. מעניין אותי אם בשורה התחתונה אתה לא ממליץ על המיוס בכלל או שלאור ההבדלים שציינת אתה נוטה לבוגבו. אני עדיין נוטה יותר למיוס ורוצה לדעת אם היא נחשבת בעולם מבחינת בטיחות, יציבות, ונוחות התינוק. כמו כן עד כמה היא עמידה בדרך לא סלולה/משובשת במידת הצורך?
שוב תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר21/06/2017שלום בר,
אני אישית אם הייתי צריך לבחור הייתי בוחר בבי.
עדיין אני חושב שהמיוס מוצר טוב מאוד.
כמו כן הוא עוד חדש בשוק (גם העולמי) כך שאם יש בעיות/תקלות וכו' נדע רק בשנה הקרובה.
מבחינת בטיחות אין בעיה יש תקנים וכל עגלה שעומדת בהם בטוחה לגמרי.
יציבות, מדובר בעגלה קלה ולכן היציבות תהיה נושא בעייתי בעיקר עם תיק כבד אך זה נכון גם לגבי הבי.
נוחות תינוק, שלוקחים עגלה קטנה נוחות התינוק נפגמת כי גם האמבטיה והטיולון יחסית קטנים ולכן עלול להיות צפוף לתינוקות בעיקר לכאלו שיהיו באחוזון גבוהה, כמו כן עם לבוש עבה ומעיל יהיה צפוף גם כן, החיסרון הזה תקף גם לגבי הבי.
לגבי עמידות אין לדעת בשלב זה. לגבי דרך משובשת, היא לא תהיה נוחה כי הגלגלים קטנים וככל שהדך תהיה משובשת יותר כך נוחות הניוד תרד עוד יותר, זה נכון גם לגבי הבי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)