בוגבו בי 5. או ארמדילו xt2

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בוגבו בי 5. או ארמדילו xt2
    טל
    23/06/2017

שלום,
    הזמנו את הארמדילו פליפ xt2 וממתינים לה שתגיע, ובינתיים הקטנצ׳יק כבר בן חודש (אך קטן מתחת ל3קג).
    יש לנו מחשבות שניות בנוגע לעגלה הזו לעומת בוגבו בי 5-ההתלבטות העיקרית היא בנושא האמבטיה. בבי האמבטיה קטנה -האם כדאי לקנות רק את הטיולון ולהשתמש בו כבר מגיל חודש? (כשתגיע הxt2 הוא יהיה כבר בן חודשיים ולא יישאר כמעט זמן להשתמש באמבטיה ממילא, לא?).
    בxt2 יש מעקה ובבי אין-עד כמה חשוב המעקה?
    בבי אפשר לרכוש אמבטיה בנפרד (נניח לילד הבא) ובxt2 לא ידוע אם אפשר(בהנחה שניתן לרכוש בשלב ראשון רק טיולון).
    מה היית ממליץ לנו לעשות?
    תודה מראש,
    ההורים המבולבלים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בוגבו בי 5. או ארמדילו xt2

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    24/06/2017

שלום טל,

אם אין שיקול כספי לדעתי הבי עדיפה. נכון שהאמבטיה של הארמדילו טיפה טובה יותר (לא בהרבה) אבל הרוחב די זהה. היות והשימוש באמבטיה קצר (ובמקרה שלכם אף קצר יותר) אני תמיד בעד להתמקד בטיולון ובשלדה ובבי השלדה קלה יותר, צרה יותר וקומפקטית יותר וגם נוחה יותר לניוד ובלימת הזעזועים טובה יותר. למעקה אין שום חשיבות פרט לחלק אחיזה לתינוק. נכון שתינוקות אוהבים לאחוז בו אבל זה משהו שגם גורם להם לאבד את תמיכת הגב של המושב ולאמץ לחינם שרירי בטן דבר שמקרים מסויימים יעכב התפתחות זחילה/הליכה ולכן אני לא רואה במעקה יתרון.

אני ממליץ ללכת על הבי ולא לחכות, ההמתנה יכולה להיות ארוכה מכיוון שיש המון גורמים משתנים שעלולים לגרום לעיכובים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך

טל
    24/06/2017

תודה קובי,
    רק לחדד כי לא בטוח שהבנתי-אפשר להשתמש בטיולון של הבוגבו כבר מגיל חודש וכך למעשה לוותר על האמבטיה?
    תודה ושבוע טוב,
    טל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    25/06/2017

שלום טל,

אפשרי להשתמש מגיל לידה בבי אבל זה מצריך רכישת שק שינה שעלותו גם יחסית יקרה. היות ולדעתי האמבטיה עדיפה גם מבחינת נוחות וסגירה טובה יותר הייתי ממליץ לא לוותר עליה אפילו שהיא לתקופה קצרה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה- האם לטיולון של הבי 5 נדרש להוסיף מזרון?

טל
    26/06/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    26/06/2017

שלום טל,

אני חושב שעדיף לכל עגלה להוסיף, גם כדי לשמור על בד העגלה מפני לכלוך וכתמים, הרבה יותר נח לשלוף מזרן ולכבסו, גם בגלל שמזרנים עשויים לרוב 100% כותנה שזה נעים יותר לשבת על כותנה מאשר פוליאסטר בכל עגלה וגם בגלל שאם רוכשים מזרן כמו קומפי קוש נוחות התינוק והרכות ישתדרגו באופן משמעותי ולכן אני תמיד בעד.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון תודה על המענה המפורט והמקצועי-עזרת לנו מאוד!

טל
    26/06/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו