מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- בוגבו בי 5. או ארמדילו xt2טל23/06/2017
שלום,
הזמנו את הארמדילו פליפ xt2 וממתינים לה שתגיע, ובינתיים הקטנצ׳יק כבר בן חודש (אך קטן מתחת ל3קג).
יש לנו מחשבות שניות בנוגע לעגלה הזו לעומת בוגבו בי 5-ההתלבטות העיקרית היא בנושא האמבטיה. בבי האמבטיה קטנה -האם כדאי לקנות רק את הטיולון ולהשתמש בו כבר מגיל חודש? (כשתגיע הxt2 הוא יהיה כבר בן חודשיים ולא יישאר כמעט זמן להשתמש באמבטיה ממילא, לא?).
בxt2 יש מעקה ובבי אין-עד כמה חשוב המעקה?
בבי אפשר לרכוש אמבטיה בנפרד (נניח לילד הבא) ובxt2 לא ידוע אם אפשר(בהנחה שניתן לרכוש בשלב ראשון רק טיולון).
מה היית ממליץ לנו לעשות?
תודה מראש,
ההורים המבולבלים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר24/06/2017שלום טל,
אם אין שיקול כספי לדעתי הבי עדיפה. נכון שהאמבטיה של הארמדילו טיפה טובה יותר (לא בהרבה) אבל הרוחב די זהה. היות והשימוש באמבטיה קצר (ובמקרה שלכם אף קצר יותר) אני תמיד בעד להתמקד בטיולון ובשלדה ובבי השלדה קלה יותר, צרה יותר וקומפקטית יותר וגם נוחה יותר לניוד ובלימת הזעזועים טובה יותר. למעקה אין שום חשיבות פרט לחלק אחיזה לתינוק. נכון שתינוקות אוהבים לאחוז בו אבל זה משהו שגם גורם להם לאבד את תמיכת הגב של המושב ולאמץ לחינם שרירי בטן דבר שמקרים מסויימים יעכב התפתחות זחילה/הליכה ולכן אני לא רואה במעקה יתרון.
אני ממליץ ללכת על הבי ולא לחכות, ההמתנה יכולה להיות ארוכה מכיוון שיש המון גורמים משתנים שעלולים לגרום לעיכובים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך
טל24/06/2017תודה קובי,
רק לחדד כי לא בטוח שהבנתי-אפשר להשתמש בטיולון של הבוגבו כבר מגיל חודש וכך למעשה לוותר על האמבטיה?
תודה ושבוע טוב,
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר25/06/2017שלום טל,
אפשרי להשתמש מגיל לידה בבי אבל זה מצריך רכישת שק שינה שעלותו גם יחסית יקרה. היות ולדעתי האמבטיה עדיפה גם מבחינת נוחות וסגירה טובה יותר הייתי ממליץ לא לוותר עליה אפילו שהיא לתקופה קצרה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה- האם לטיולון של הבי 5 נדרש להוסיף מזרון?
טל26/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר26/06/2017שלום טל,
אני חושב שעדיף לכל עגלה להוסיף, גם כדי לשמור על בד העגלה מפני לכלוך וכתמים, הרבה יותר נח לשלוף מזרן ולכבסו, גם בגלל שמזרנים עשויים לרוב 100% כותנה שזה נעים יותר לשבת על כותנה מאשר פוליאסטר בכל עגלה וגם בגלל שאם רוכשים מזרן כמו קומפי קוש נוחות התינוק והרכות ישתדרגו באופן משמעותי ולכן אני תמיד בעד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה על המענה המפורט והמקצועי-עזרת לנו מאוד!
טל26/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)