התלבטות לגבי עגלה ראשונה לתינוק

מנהל הפורום

 קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום
 
  • התלבטות לגבי עגלה ראשונה לתינוק
    ניצן
    25/06/2017

    שלום,
    אנחנו מחפשים עגלה + טיולון (ואולי גם + סלקל/כיסא אוטו). הדברים שחשובים לי במיוחד הם משקל העגלה וקיפול פשוט (אני עצמי נמוכה ורזה). אמנם גרים בבית עם מעלית רחבה, אבל בכל זאת. ובגלל הסיבה שלמעלה, אולי גם עגלה עם אמבטיה לא גבוהה מדי.
    הסתכלנו באופן ראשוני וראינו את הבייבי ג'וגר שכמעט כל מי שאנחנו מכירים קנה... גם בתוכה אני מבולבלת מהדגמים השונים. בנוסף קצת נרתעת מהגודל והמגושמות של הטיולון - שוב בגלל שאני קטנה. אני גם תוהה עד כמה באמת חשוב עניין הטיולון המתהפך לשני הכיוונים.
    בנוסף ראינו את הג'ואי שנראתה דיי מושלמת, אבל מפחיד אותי שהיא קצת זולה "מדי"..
    עניין התקציב לא מהותי, אבל כנראה שלא נקנה משהו בסגנון בוגבו כי מוגזם לדעתי.
    מאוד מאוד אשמח לשמוע את דעתך לגבי שתי העגלות שרשמתי וגם הצעות לעגלות שיתאימו לדברים שחשובים לנו. מאוד מבולבלת. תודה רבה!!

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • תשובה

    קובי סופר
    25/06/2017

    שלום ניצן,

    עניין הדו כיווני מאוד חשוב על פי מחקרים רבים ולכן אני ממליץ שלא לוותר ולכן פחות ממליץ על בייבי ג'וגר.
    אני ממליץ לבדוק את ארמדילו פליפ או פליפ 2 שתגיע בקרוב לארץ.
    הרעיון דומה לבי רק שהמחיר הרבה יותר ידידותי, המשקל יחסית קל והקיפול קטן ולכן היא די עונה לדרישות שלכם.

    בברכה,

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו