מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- ג׳ואי כרום, מעבר לטיולון וסלקלאלעד28/06/2017
שלום קובי :)
יש לנו עגלה משולבת של ג׳ואי, מדגם כרום דילקס ג׳ינס כמו כם את הסלקל איי ג׳ם של ג׳ואי.
אנחנו גרים כרגע במושב אך עם הפנים קדימה - מעבר לסביבה עירונית בעתיד הלא רחוק.
מהאמבטיה של ג׳ואי אנחנו מאד מרוצים למעט המשרל המאד כבד שלה. רצינו לשאול מה דעתך על הטיולון של ג׳ואי?
בנוסף, בעקבות המשקל אנחנו שוקלים מעבר לטיולום ומתלבטים בין בייביג׳וגר למקלארן וחשוב לנו מאד שהטיולון יפתח ל180 מעלות. מה אתה ממליץ? להשאר עם הג׳ואי? ובעניין רכישה - בייבי ג׳וגר או מקלארן?
שאלה שלישית,לא בטוח שזה המקום הנכון אבל אנסה. התינוק ממש שונא את הסלקל והאמת נראה שממש לא נוח לו - הסלקל ממש ״מקפל״ לו את הצוואר לכיוון הגוף. ניסינו כל מיני רוטציות עם ובלי הכריות הנוספות של הסלקל אך התוצאה זהה. האם יש משהו שאנחנו עושים לא נכון או שזהו הסלקל ולהמתין קצת ולעבור לכיסא בטיחות?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר29/06/2017שלום אלעד,
הטיולון של ג'ואי טוב והיתרון העצום על פני הטיולונים שהזרכת הוא שהטיולון יכול להיות עם הפנים לכיוונכם וזה חלק מאוד חשוב שאני ממליץ לא לוותר עליו. באם תרגישו שכבד לכם בגיל שנה/שנה פלוס יהיה ניתן לעבור לטיולון ואפילו גם זול יותר מהדגמים שהזכרתם.
לגבי סל קל, לצערי הם אינם נוחים ואין פתרון ממשי אולי רק לנסות עם צווארון איכותי.
ניתן גם כעט לעבור לכסא בטיחות כאשר המומלץ ביותר הוא צ'יקו נקסט פיט. אני ממליץ טרם הרכישה לבדוק ברכב עם התינוק ואם תראו שנח יותר מהסל קל אז שווה כבר לרכוש כי זהו הכסא הטוב ביותר לדעתי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!
אלעד29/06/2017תודה רבה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאיזה גיל הכיסא בטיחות הזה מומלץ?
אלעד29/06/2017הילד שלנו כרגע בן ארבעה חודשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר29/06/2017שלום אלעד,
מתאים מגיל לידה. אם הילדה שלי התחלתי בגיל 4 חודשים וההסתגלות הייתה מהירה והורגשה נוחות טובה יותר מהסל קל.
אני מזכיר שאני ממליץ לבדוק פיזית בתוך הרכב כיצד מגיב התינוק לכסא. בחנות זה לא יתן מדד מדויק מכיוון שמושבי הרכב משופעים ולכן ברכב הזוויות יהיו שונות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)