ג׳ואי כרום, מעבר לטיולון וסלקל

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• ג׳ואי כרום, מעבר לטיולון וסלקל
    אלעד
    28/06/2017

שלום קובי :)
    יש לנו עגלה משולבת של ג׳ואי, מדגם כרום דילקס ג׳ינס כמו כם את הסלקל איי ג׳ם של ג׳ואי.
    אנחנו גרים כרגע במושב אך עם הפנים קדימה - מעבר לסביבה עירונית בעתיד הלא רחוק.

מהאמבטיה של ג׳ואי אנחנו מאד מרוצים למעט המשרל המאד כבד שלה. רצינו לשאול מה דעתך על הטיולון של ג׳ואי?
    בנוסף, בעקבות המשקל אנחנו שוקלים מעבר לטיולום ומתלבטים בין בייביג׳וגר למקלארן וחשוב לנו מאד שהטיולון יפתח ל180 מעלות. מה אתה ממליץ? להשאר עם הג׳ואי? ובעניין רכישה - בייבי ג׳וגר או מקלארן?
    שאלה שלישית,לא בטוח שזה המקום הנכון אבל אנסה. התינוק ממש שונא את הסלקל והאמת נראה שממש לא נוח לו - הסלקל ממש ״מקפל״ לו את הצוואר לכיוון הגוף. ניסינו כל מיני רוטציות עם ובלי הכריות הנוספות של הסלקל אך התוצאה זהה. האם יש משהו שאנחנו עושים לא נכון או שזהו הסלקל ולהמתין קצת ולעבור לכיסא בטיחות?

תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    29/06/2017

שלום אלעד,

הטיולון של ג'ואי טוב והיתרון העצום על פני הטיולונים שהזרכת הוא שהטיולון יכול להיות עם הפנים לכיוונכם וזה חלק מאוד חשוב שאני ממליץ לא לוותר עליו. באם תרגישו שכבד לכם בגיל שנה/שנה פלוס יהיה ניתן לעבור לטיולון ואפילו גם זול יותר מהדגמים שהזכרתם.

לגבי סל קל, לצערי הם אינם נוחים ואין פתרון ממשי אולי רק לנסות עם צווארון איכותי.
    ניתן גם כעט לעבור לכסא בטיחות כאשר המומלץ ביותר הוא צ'יקו נקסט פיט. אני ממליץ טרם הרכישה לבדוק ברכב עם התינוק ואם תראו שנח יותר מהסל קל אז שווה כבר לרכוש כי זהו הכסא הטוב ביותר לדעתי.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!!

אלעד
    29/06/2017

תודה רבה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאיזה גיל הכיסא בטיחות הזה מומלץ?

אלעד
    29/06/2017

הילד שלנו כרגע בן ארבעה חודשים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    29/06/2017

שלום אלעד,

מתאים מגיל לידה. אם הילדה שלי התחלתי בגיל 4 חודשים וההסתגלות הייתה מהירה והורגשה נוחות טובה יותר מהסל קל.
    אני מזכיר שאני ממליץ לבדוק פיזית בתוך הרכב כיצד מגיב התינוק לכסא. בחנות זה לא יתן מדד מדויק מכיוון שמושבי הרכב משופעים ולכן ברכב הזוויות יהיו שונות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו