עגלת גוי כרום יתרונות וחסרונות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת גוי כרום יתרונות וחסרונות
    מעיין
    29/06/2017

היי קובי
    אשמח אם תוכל לפרט חסרנות ויתרונות של העגלה הזאת. גואי כרום .

תודה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    29/06/2017

שלום מעיין,

יתרונות: מחיר מעולה. יחסית גבוהה, סל גדול, נוחה לתפעול, טיולון דו כיווני עם שכיבה ישרה ובשורה תחתונה תמורה מעולה לכסף.

חסרונות: יש טובות ממנה אך בעלויות הרבה יותר גבוהות. בולמי זעזועים לא איכותיים ולכן נוחות ניוד סבירה בהליכות עירוניות, ככל שהדרך תהיה משובשת נוחות הניוד תרד. אמבטיה מתנדנדת קצת יותר מאשר בעגלות רגילות ובדרך משובשת זה פחות נח לתינוק. הצללות סבירות. אמבטיה צרה, טיולון קצר.

לסיכום: בטווח המחיר שלה אין לה מתחרים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות בין הגואי כרום לבין סולה

מעיין
    03/07/2017

היי קובי..התייעצות נוספת אני מתלבטת בין הגואי כרום לבין העגלה של מאמ אנד פאפס דגם סולה 2
    על מה היית ממליץ יותר ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    08/07/2017

שלום מעיין,

שתיהן די נותנות תמורה מעולה לכסף. אני ממליץ לבדוק כל אחת עם משקל בתוכן, ללכת בחנות ומחוצה לה, לנסות לקפל, לתפעל ולבדוק ברכב לאחר קיפול. אני אישית טיפה נוטה לסולה אך עדיין גם לכרום יש יתרונות כך שמאוד קשה להמליץ.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו