סלקל קבריו ומזרן בייבי ארט

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• סלקל קבריו ומזרן בייבי ארט
    תמר
    30/06/2017

קובי שלום!
    רכשנו את עגלת האינגליזינה, ובעצתך לא קנינו את הסלקל הנלווה כיוון שהבנו שהוא פחות מומלץ. מה אתה חושב על סלקל קבריו של מקסי קוזי הנמכר גם כן בשילב?

בנוסף, רכשנו את המזרון בייבי ארט של קינג קויל דו צדדי (850 ש"ח) משילב- ולאחר מכן בשיטוט באינטרנט ראינו שיש מזרונים זולים הרבה יותר, כמו כן בשילב הציעו לנו גם מזרונים יקרים יותר מכפי שרכשנו. האם אתה ממליץ על המזרון הזה? האם היה צריך לקנות את היקר יותר? או שדווקא יכולנו לרכוש את הזולים שיש ברשתות אחרות?

תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    01/07/2017

שלום תמר,

הקבריו סל קל טוב מאוד. חסרונו הוא במחירו היקר בעיקר אם רוצים להוסיף בסיס שאני ממליץ לעשות זאת.

לגבי המזרן אני ממליץ על 2 מזרנים.
    1. קינג קויל אימג'ן שנמכר בשילב בלבד ויקר מהמזרן שרכשתם.
    2. בייבי טק מולטיפלואו שנמכר סביב אותו המחיר של המזרן שרכשתם בחנויות הפרטיות.

מדובר בשני מזרנים נושמים בעלי ליבה פנימית נושמת וללא ספוג, יש למזרנים מסוג זה המון יתרונות ולכן אני ממליץ עליהם.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו