מוניטור לתינוק - על מה אתה ממליץ?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מוניטור לתינוק - על מה אתה ממליץ?
    אני
    01/07/2017

היי קובי!
    בעבר שאלתי אותך על מוניטור, זו הייתה תשובתך:בן כמה הקטן? בייבי סנס נחוץ עד גיל שנה.
    אני ממליץ שלא לרכוש מכשיר משולב. הבייבי סנס הטוב ביותר הוא של חברת היי סנס לדעתי.
    האינטרקום הטוב ביותר כיום הוא: Philips Avent DECT Baby Monitor SCD510/00
    ככל הידוע לי לא נמכר בארץ נכון להיום.

אם בכל זאת ממה שקיים בארץ אז: Motorola MBP36S Remote Wireless Video Baby Monitor
    נחשב למוצר טוב אם כי קצת יקר.

אני רוצה לדעת האם אלו עדין המכשירים המומלצים. אם לא - מה כן? יכולים להביא מחו"ל.

דבר נוסף - התינוק בן שנה וארבעה, עדין ישן עם הבייבי סנס, ואני מתכוונת שימשיך לישון איתו עד להודעה החדשה... אז אם יש מכשיר שהוא משולב מוניטור נשימה והוא יותר טוב - אשמח לרכוש אותו.

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    01/07/2017

שלום,

אני עדיין לא ממליץ על מכשיר משולב.
    בגדול לאחר שנה אין צורך בבייבי סנס כי מעבר לגיל שנה סכנת המוות בעריסה יורדת ל-0 או קרוב לכך.
    עדיין לגבי אינטרקומים מדובר במכשירים מומלצים.
    כמו כן מונטורים עם מצלמה לאט לאט הופכים מתקדמים יותר ואפשר לשקול ללכת לכיוון כזה אבל עדיין מוניטור שמע יעיל ואמין יותר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוניטור עם מצלמה

אני
    02/07/2017

יש משהו אמין?
    יש משהו משולב שמע ומצלמה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    02/07/2017

שלום,

יש 2 סגנונות WIFI שמאפשר צפיה דרך הנייד מכל מקום בעולם, לדעתי הטכנולוגיה עדיין לא יעילה ויש באגים ולכן פחות ממליץ.
    מצלמה שמקרינה למוניטור קבוע בבית שכאן כבר נכון להיום יש המון יצרנים ויש המון מוצרים טובים כאשר לדעתי הטוב ביותר הוא:
    Motorola Video Baby Monitor with 2 Cameras - MBP43S-2

אני לא יודע אם נמכר בארץ. הביקרות מעולות והדגם מגיע עם 2 מצלמות כך שיש אפשרות לכסות צילום מלא של החדר או אפילו נקודה נוספת בבית. כמו כן המצלמה מראה על המוניטור את טמפרוטרת החדר שלדעתי יש בזה יתרון נוסף.
    המוצר לא זול אבל מדובר בחברה מעולה ואני פחות ממליץ על יצרנים עלומי שם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו