מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- מוניטור לתינוק - על מה אתה ממליץ?אני01/07/2017
היי קובי!
בעבר שאלתי אותך על מוניטור, זו הייתה תשובתך:בן כמה הקטן? בייבי סנס נחוץ עד גיל שנה.
אני ממליץ שלא לרכוש מכשיר משולב. הבייבי סנס הטוב ביותר הוא של חברת היי סנס לדעתי.
האינטרקום הטוב ביותר כיום הוא: Philips Avent DECT Baby Monitor SCD510/00
ככל הידוע לי לא נמכר בארץ נכון להיום.
אם בכל זאת ממה שקיים בארץ אז: Motorola MBP36S Remote Wireless Video Baby Monitor
נחשב למוצר טוב אם כי קצת יקר.
אני רוצה לדעת האם אלו עדין המכשירים המומלצים. אם לא - מה כן? יכולים להביא מחו"ל.
דבר נוסף - התינוק בן שנה וארבעה, עדין ישן עם הבייבי סנס, ואני מתכוונת שימשיך לישון איתו עד להודעה החדשה... אז אם יש מכשיר שהוא משולב מוניטור נשימה והוא יותר טוב - אשמח לרכוש אותו.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר01/07/2017שלום,
אני עדיין לא ממליץ על מכשיר משולב.
בגדול לאחר שנה אין צורך בבייבי סנס כי מעבר לגיל שנה סכנת המוות בעריסה יורדת ל-0 או קרוב לכך.
עדיין לגבי אינטרקומים מדובר במכשירים מומלצים.
כמו כן מונטורים עם מצלמה לאט לאט הופכים מתקדמים יותר ואפשר לשקול ללכת לכיוון כזה אבל עדיין מוניטור שמע יעיל ואמין יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוניטור עם מצלמה
אני02/07/2017יש משהו אמין?
יש משהו משולב שמע ומצלמה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר02/07/2017שלום,
יש 2 סגנונות WIFI שמאפשר צפיה דרך הנייד מכל מקום בעולם, לדעתי הטכנולוגיה עדיין לא יעילה ויש באגים ולכן פחות ממליץ.
מצלמה שמקרינה למוניטור קבוע בבית שכאן כבר נכון להיום יש המון יצרנים ויש המון מוצרים טובים כאשר לדעתי הטוב ביותר הוא:
Motorola Video Baby Monitor with 2 Cameras - MBP43S-2
אני לא יודע אם נמכר בארץ. הביקרות מעולות והדגם מגיע עם 2 מצלמות כך שיש אפשרות לכסות צילום מלא של החדר או אפילו נקודה נוספת בבית. כמו כן המצלמה מראה על המוניטור את טמפרוטרת החדר שלדעתי יש בזה יתרון נוסף.
המוצר לא זול אבל מדובר בחברה מעולה ואני פחות ממליץ על יצרנים עלומי שם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)