עגלת בוגבו בי 5/ אורבו 2 מאמאס אנד פאפאס

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת בוגבו בי 5/ אורבו 2 מאמאס אנד פאפאס
    אביטל
    07/07/2017

שלום קובי,
    אני מצפה לילד ראשון ומתלבטת בין עגלת בוגבו בי 5 לאורבו 2 של מאמאס אנד פאפאס.
    אני מחפשת עגלה קומפקטית וקלה (אני בחורה קטנה), שהגלגלים שלה יהיו עמידים עם בולמי זעזועים, נסיעה חלקה (אני גרה בעיר אבל יהיה נחמד אם העגלה תיסע בצורה טובה בכל מיני תנאי שטח), שתהיה נוחה ובטוחה לתינוק ולהורים ותתקפל בקלות, יציבה ושתחזיק מעמד מספר שנים (לשימוש של כמה ילדים). אשמח לשמוע חוות דעתך על שתי העגלות הללו ועל מי מבינהן אתה ממליץ יותר. אהבתי שהידית מתכווננת בהן וכך אני יכולה להתאים אותה לגובה שלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    08/07/2017

שלום אביטל,

לדעתי הבי מוצלחת יותר. גם קלה יותר, גם קטנה יותר בקיפול, גם נוחה יותר לניוד ובלימת זעזועים. שתיהן לא יהיו ממש נוחות מעבר להליכות עירוניות אבל הבי עוד יכולה לתת מענה טוב יותר מהאורבו ולכן לדעתי עדיפה.
    הבי יחסית יציבה, די עמידה ולכן עונה היטב לדרישות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

אביטל
    09/07/2017

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו