מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- ארמדילו xt2, איה בייבי טורנדו 2 וג'ואישיראל09/07/2017
היי קובי!
אנחנו לפני קניית עגלה ראשונה, ודיי הלכנו לאיבוד.
מתלבטים בין 3 העגלות:
ארמדילו xt2 (בגלל האיכות, המשקל והיופי)
איה בייבי טורנדו 2 (בגלל שהיא גבוהה ופרקטית יחסית מאחרות)
וגו'ואי כרום דלוקס (גבוהה ובמחיר מעולה)
מה שחשוב לנו: איכות, נוחות ומשקל קל יחסית.
מחיר לא משנה. חשובה לי מאוד הנוחות של התינוק ושלי, הגובה שלי ממוצע (158) אבל עדיין, אני לא רוצה להתכופף לאמבטיה בכל פעם שאצטרך להרים/להניח את התינוק... סובלת מכאבי גב.
כמה חשוב הגובה של העגלה? האם עגלה נמוכה (כמו הארמדילו) היא בהכרח פחות נוחה להורים?
האם הארמדילו xt2 קטנה *מידי* לתינוק ולא תהיה נוחה לתינוק גבוה וגדול יחסית? מה עם הטיולון שלה?
רוצה להשקיע בעגלה איכותית שתישמר לכמה ילדים בעז"ה אבל שתהיה שווב את המחיר באמת!
האם אתה ממליץ על עגלה אחרת? האם אתה חושב שהאוקרו פחות עדיפה על הארמדילו?
תודה רבה! (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר09/07/2017שלום שיראל,
אין עגלה שתכיל ממש את כל הדרישות ולכל עגלה יהיה את חסרונה ולכן תצטרכו להחליט על מה מתפשרים.
בפליפ החיסרונות הם גובה יחסית נמוך ואמבטיה וטיולון צרים.
כן זה פחות נח להתכופף וכן, בחורף עם לבוש עבה ישיבה בעגלה צרה תהיה צפופה ופחות נעימה אבל אין בעיה שהעגלה תשרת עד הגיל מסיימים את השימוש בעגלה.
בטורנדו החסרונות הם: משקל מאוד גבוהה כי כל עגלה גבוהה מגיעה עם תוספת משקל, תפעול וקיפול מסורבלים. אני פחות ממליץ עליה כי היא גם די צרה (טיפה יותר מרווחת מהפליפ אבל רק טיפה).
הכרום יחסית קלה, נוחה לתפעול ודי גבוהה ובמחיר שבהחלט אפשר להגדיר מציאה. החסרונות הם: נוחות ניוד סבירה, אין קפיצים איכותיים, אמבטיה מתנדנדת ולדעתי בהתאם למחיר כך גם איכות ההרכבה והבלאי.
האוקרו זה בעצם פליפ עם שלדה מעוצבת יותר ואני לא רואה שום סיבה לשלם יותר על מוצר כבד יותר שלא נותן לי ערך מוסף.
תצטרכי להחליט אם תמורת נוחות התינוק אתם מוכנים להתפשר על הנוחות שלכם שזה אומר עגלה כבדה יותר וגדולה יותר בקיפול או להפך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)