התלבטות בין סוגי עגלות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין סוגי עגלות
    מור
    09/07/2017

קובי שלום,
    בעקבות המלצות רבות שלך החלטנו לבדוק את הארמדילו פליפ XT2 של מאמס אנד פאפס. על פניו היא דיי עונה על הדרישות שלנו.
    הייתי שמחה לדעת מה דעתך בנוגע לשאר העגלות שבדקנו ועל איזה עגלה היית ממליץ ללכת לילדה ראשונה, מגורים בעיר, חניה ומעלית בבניין ואוטו עם בגאז' קטן. חשוב לי מאוד שהטיולון יהיה דו כיווני, קיפול מהרי וקל ושתהיה לעגלה ידית טלסקופית (חשוב יותר לבעלי מאשר לי).
    האופציות הן:
    - ארמדילו פליפ XT2
    - ג'ואי כרום דלוקס
    - בוגבו בי 5
    - סייבקס איריס M AIR

תודה והמשך שבוע נהדר!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות בין סוגי עגלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    09/07/2017

שלום מור,

הכרום פשוטה יותר ולכן גם זולה יותר. אני ממליץ עליה מאוד רק אם התקציב נמוך אם לא אז הפליפ מוצלחת יותר.

בי 5, קלה יותר מהפליפ, נוחה יותר לניוד, ולכן לדעתי עדיפה אבל המחיר יקר באופן משמעותי.

איריס, לא ממליץ כי הטיולון לא נשכב למצב ישר, יכולת הניוד לא יותר מסבירה.

ההתלבטות בהתאם לדרישות צריכה להיות בין הבי לפליפ ואם הבי שווה את ההפרש מחיר הדי גדול.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת לגבי הארמדילו

מור
    09/07/2017

תודה לך כל התשובה המפורטת!
    שאלה נוספת- ממה שראיתי קשה מאוד למצוא את הדגם xt2 בחנויות. אתה יודע על חנויות באיזור המרכז שניתן למצוא אותו על מנת להתנסות ולהתרשם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    10/07/2017

שלום מור,

הדגם נכנס ממש בימים האחרונים לארץ ולכן מאוד קשה למצוא בשלב זה אבל אני מעריך שתוך שבוע/שבועיים כבר יופץ לכל החנויות שעובודות עם היבואן. כמו כן אפשר ליצור קשר עם מיה בייבי היבואן ולברר מולם היכן כבר ניתן לראות את הדגם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הארמדילו כבר בחנויות

דנה
    11/07/2017

ברשת מוצצים ובשאר רשתות שמחזיקות מאמס אנד פאפס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו