מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התלבטות בין סוגי עגלותמור09/07/2017
קובי שלום,
בעקבות המלצות רבות שלך החלטנו לבדוק את הארמדילו פליפ XT2 של מאמס אנד פאפס. על פניו היא דיי עונה על הדרישות שלנו.
הייתי שמחה לדעת מה דעתך בנוגע לשאר העגלות שבדקנו ועל איזה עגלה היית ממליץ ללכת לילדה ראשונה, מגורים בעיר, חניה ומעלית בבניין ואוטו עם בגאז' קטן. חשוב לי מאוד שהטיולון יהיה דו כיווני, קיפול מהרי וקל ושתהיה לעגלה ידית טלסקופית (חשוב יותר לבעלי מאשר לי).
האופציות הן:
- ארמדילו פליפ XT2
- ג'ואי כרום דלוקס
- בוגבו בי 5
- סייבקס איריס M AIR
תודה והמשך שבוע נהדר!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר09/07/2017שלום מור,
הכרום פשוטה יותר ולכן גם זולה יותר. אני ממליץ עליה מאוד רק אם התקציב נמוך אם לא אז הפליפ מוצלחת יותר.
בי 5, קלה יותר מהפליפ, נוחה יותר לניוד, ולכן לדעתי עדיפה אבל המחיר יקר באופן משמעותי.
איריס, לא ממליץ כי הטיולון לא נשכב למצב ישר, יכולת הניוד לא יותר מסבירה.
ההתלבטות בהתאם לדרישות צריכה להיות בין הבי לפליפ ואם הבי שווה את ההפרש מחיר הדי גדול.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת לגבי הארמדילו
מור09/07/2017תודה לך כל התשובה המפורטת!
שאלה נוספת- ממה שראיתי קשה מאוד למצוא את הדגם xt2 בחנויות. אתה יודע על חנויות באיזור המרכז שניתן למצוא אותו על מנת להתנסות ולהתרשם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר10/07/2017שלום מור,
הדגם נכנס ממש בימים האחרונים לארץ ולכן מאוד קשה למצוא בשלב זה אבל אני מעריך שתוך שבוע/שבועיים כבר יופץ לכל החנויות שעובודות עם היבואן. כמו כן אפשר ליצור קשר עם מיה בייבי היבואן ולברר מולם היכן כבר ניתן לראות את הדגם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההארמדילו כבר בחנויות
דנה11/07/2017ברשת מוצצים ובשאר רשתות שמחזיקות מאמס אנד פאפס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)