התבלטות בין בי5 לאויסטר 2

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התבלטות בין בי5 לאויסטר 2
    מיכל
    09/07/2017

שהתחלנו לחפש עגלות נדלקנו ישר על הבי 5, אך שהסתכלנו עליה בחנות ראינו שהטיולון\אמבטיה נורא נמוכים, הגלגלים מאוד קטנים ולא נוח לאחסן דברים בסל אחסון. הציגו לנו גם את האויסטר 2 והאמת שנורא אהבנו וקראנו המון ביקורות חיוביות העניין הוא שהוא לא נכנס לנו לתא מטען יחד עם הטיולון - צריך לפרק את הטיולון ואז זה נכנס. השאלה שלי היא האם זה קריטי? יש לציין שהבי 5 נכנסת בלי בעיה יחד עם הטיולון. איזה חסרונות יותר משמעותיים?
    תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התבלטות בין בי5 לאויסטר 2

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    09/07/2017

שלום מיכל,

לגבי הקיפול, קריטי? זה תלוי בכם. האם אתם יכולים להתמודד עם פירוק והרכבת הטיולון בכל פעם שנכנסים או יוצאים מהרכב?
    לי אין ספק שהאויסטר נוחה יותר לתינוק אבל על חשבון נוחות התינוק ולהפך. אני תמיד בעד נוחות התינוק אך בארץ המצב ממש הפוך ביחס לאירופה, נוחות ההורה קודמת לכל, עיצוב קודם לכל וכו'

אני אישית השתמשתי בהרטן שמצריכה פירוק טיולון טרם הקיפול וכל עליה וירידה מהרכב נעשתה בחיוך של שני ההורים כי הידיעה שתינוקת תשב במוצר כי נח הייתה יותר חשובה מהנוחות שלנו.

התפעול באויסטר דורש קצת תרגול כי הוא מסורבל טיפה.
    לדעתי המחיר יקר ביחס לתמורה ואני חושב שבאותו טווח מחיר הפג בוק או איי.בי.סי דיזיין ממבה פלוס טובות יותר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו