התלבטות בין שלוש עגלות - פג פרגו בוק פלוס אליט, מאמס אנד פאפס ארמדילו, אויסטר 2

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין שלוש עגלות - פג פרגו בוק פלוס אליט, מאמס אנד פאפס ארמדילו, אויסטר 2
    קובי סופר
    15/07/2017

שלום,

אנחנו מתלבטים בנוגע לעגלות.

ראינו הרבה עגלות עד כה וכרגע אנחנו על שלוש עגלות מועדפות: פג פרגו בוק פלוס אליט, מאמס אנד פאפס ארמדילו, אויסטר 2.

כמו כן, על פי המלצותיך כאן בפורום הלכנו לראות גם את הרטן ואת ABC אבל הרטן הייתה נראית לנו מאד מאסיבית ומגושמת בעיקר בצורה של הטיולון וabc הייתה נראית אופציה טובה עד שראינו שלטיולון יש רק שלושה מצבים ובכולם למעשה יש זווית ישבה בישבן ואין אפשרות שכיבה.

לגבי כל אחת מהעגלות יש לנו סימני שאלה:

1. פג פרגו היא בהחלט העדיפה עלינו עד כה אבל מכיוון שנוחות התינוק זה מה שהכי חשוב לנו, קצת מדאיג אותנו העניין של הוספת הריפוד לעגלה, אחרי שראינו פה בפורום שכתבת על כך לא פעם הלכנו שוב לראות והריפוד לא נראה לנו לא טוב פשוט רך יותר ביחס לשאר העגלות. הבנו שניתן להוסיף מזרון לעגלה אך האם זה בטיחותי ואיזה מזרן לבחור?

כמו כן ראינו שאת הטיולון של הפג פרגו לא ניתן להשכיב ל180 מעלות כמו למשל את המאמס אנד פאפס. האם זה למשל משהו שהוא קריטי? האם תינוק בטיולון זקוק ל180 מעלות?

האם בולמי הזעזועים של השלדה S טובים למשל ביחס לאויסטר? ברור שנשדרג שלדה אם נבחר בעגלה זו אבל ראינו שיש באתר הרשמי של פג שלדה שהיא 51S, כלומר גם טובה יותר אבל גם עם היתרונות הגדולים של השלדה הצרה (כניסה למעליות צרות), האם היא מיובאת לארץ?

2. מאמס אנד פאפס: אין ספק שהטיולון שלה נראה לנו הכי רחב ונוח (אבל אולי רק נראה?) אבל האמבטיה נראית צרה יותר וכל העגלה נראית נמוכה יותר. האם יש לה יתרונות מסויימים על העגלות האחרות? מלבד המחיר?

3. אויסטר 2: לדעתי היא נראית מסורבל יותר לקיפול וניוד אבל אני לחלוטין מוכנה להתפשר על כך בהינתן שהעגלה נותנת ערך מוסף בנוחות התינוק. האמבטיה נראית לי לא רעה וגם מרופדת (האם גם פה צריך להוסיך ריפוד?) אבל הטיולון נראה קצר ברגליים ונורא צפוף ולא נוח. המושב נראה נורא קטן.

האם בולמי הזעזעועים של העגלה הזו משמעותית טובים יותר?

מבין שלוש העגלות איזו היית ממליץ? והאם במקרה פספסנו איזה דגם או חברה אחרת שהיית ממליץ?

תודה רבה על הסבלנות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    15/07/2017

שלום תמר,

לגבי הרטן אני מסכים, לא הכי נוחה להורה וטיפה מגושמת אבל זה ההבדל בין היצרנים הגרמניים לשאר, נוחות התינוק קודמת לכל וזו גם הדרישה בגרמניה ובמדינות הסובבות אותה. באיי.בי.סי דיזיין אני לרוב ממליץ על הממבה פלוס שלה כן יש שכיבה מלאה אבל היא פחות או יותר מגושמת כמו ההרטן.

1. אין חשש להוסיף מזרן וכפי שהבנת רצוי ואני ממליץ על כך. בספר היצרן רשום עד איזה עובי מזרן ניתן להוסיף לאמבטיה.
    בטיולון מומלץ להוסיף מזרן, בכלל אני ממליץ לכל טיולון, בפג זה ישדרג את הנוחות ובשאר העגלות ישמור על הבד נקי ויקל בכביסות.

לגבי השכיבה, תלוי באיזה שלב מסיימים עם האמבטיה, ככל שהתינוק גדל כך הצורך בשכיבה שטוחה לחלוטין פוחת. היתרון המרכזי בשכיבה שטוחה הוא האופציה להשכיב על הבטן.

שלדת הS לא תספק בולמי זעזועים טובים יותר אבל הצמיגים איכותיים בהרבה וישמשו ככלי נוסף שבולם זעזועים עדיין הרמה לא גבוהה כמו בעגלות אחרות. שלדת 51S כבר נמכרת בישראל.

הטיולון לא ממש רחב אבל די מרווח, היא מאוד ארוכה. היתרון הגדול הוא בנוחות שלכם, משקל, גודל קיפול, נוחות הקיפול וכו'. כמובן שלדעתי נוחות התינוק נפגעת.

לגבי אויסטר, לדעתי לתינוק היא נוחה יותר מאשר הארמדילו. לגבי הוספת מזרן לאמבטיה לדעתי אין צורך ולטיולון כפי שרשמתי בפג אני תמיד בעד. יש לה את הבולמי זעזועים הכי טובים מבין ה- 3.
    כפי שרשמתי בהרטן זה או להתפשר נוחות התינוק או של ההורה.

לדעתי הפג עם תוספת מזרנים ושלדת S הכי תיתן מענה לדרישות שלך, שוב זה לא באופן מושלם אבל כפי שהבנת אף עגלה לא תיתן מענה מושלם. מעבר למה שהמלצתי אין לי עוד המלצות נוספות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לגבי פג פרגו ואיסטר 2

תמר
    16/07/2017

תודה על המענה המפורט.
    אז בין פג פרגו לבין אויסטר 2, העדיפות היא לפג פרגו? (בהינתן שאויסטר 2 הנוחות לתינוק טובה יותר ובולמי הזעזועים טובים יותר לי זה נשמע שאויסטר 2 אתה ממליץ יותר)

תודה מראש!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    16/07/2017

שלום תמר,

לא, דווקא על הפג אני ממליץ יותר כי עם תוספת המזרנים לדעתי היא מוצלחת יותר באוברול פרט לבולמי הזעזועים.
    התפעול נח יותר, הגודל בקיפול יותר קומפקטי, היא מיוצרת באירופה. היתרונות של האוסיטר ריפוד (מתבטל כשמוסיפים לפג מזררנים) ובולמי הזעזועים שהם עדיין לא ברמות של החברות הגרמניות ולכן ההבדל לא כל כך משמעותי.

אבל וזה אבל גדול, כפי שהמלצתי תתנסו לבד עם העגלות בטיול (עם משקל בתוכן), בתפעול, קיפול והכנסה לרכב ואז תקבלו החלטה מה מתאים ונח לכם יותר. יתכן ולכם האויסטר יותר תתאים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לגבי אינגליזינה

תמר
    17/07/2017

היא נראית לי ממש עגלה דומה לפג. שונה בקיפול שנראה ממש נוח. גם היא חייבת ריפוד באמבטיה. מה שכן הסל למטה לא נגיש ונוחות בעליה המדרגה נראית פחות טובה מהפג.

מה אתה אומר?

שוב הסתכלנו על הפג וכבר אנחנו מרוב בלבול מאד מנסים למצוא בכוח פגמים כמו למשל שהצילון בטיולון לא מצל מספיק ואם פותחים את ההרחבה שלו אז הוא נראה מגושם מאחור.

בחנו את האויסטר 2 שוב ואנחנו רק מבולבלים יותר. עם הנוחות שלנו נסתדר אבל אני לא יודעת מה יהיה הכי טוב לנוחות התינוק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    17/07/2017

שלום תמר,

יש לאינגלזינה כמה דגמים. בכל הדגמים כמו פג רצוי להוסיף מזרנים (כנראה שהאטלקים מתקצנים על בדים).
    דגם הטרליג'וי יותר נח להורה ולדעתי פחות לתינוק ופחות לניוד ולכן אני פחות ממליץ עליו. דגם הקוואד שלהם מצוין, נוח לתינוק (בתוספת מזרנים), נח לניוד (יותר מהפג), בולם זעזועים טוב מהפג אבל פחות פרקטי להורה בתפעול והקיפול (בסגנון של הרטן). כמו כן רק סל קל אינגלזינה מתחבר עליו וזהו סל קל שאני פחות ממליץ עליו.

לגבי פג מול אויסטר, שוב אין טעם לחפש חסרונות כי תמיד יהיו.
    מבחינת נוחות התינוק אין מה לחשוש כי שתיהן פחות או יותר זהות (אם מוסיפים את המזרנים לפג).

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו