המלצות למזרונים למיטה ועריסה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצות למזרונים למיטה ועריסה
    תמר
    15/07/2017

שלום,

רציתי לשאול בנוגע לקניית מיטה ומזרון וכן עריסה ומזרון. האם יש לך המלצות? דגשים שצריך לשים לב אליהם?
    הבנתי שרוב חדרי הילדים הם של רהיטי טל או שניר או משכל. לא ראיתי שרהיטי שניר מופיעים בכלל עם תו תקן ברשימה של מכון התקנים. מניחה שזה מאד חשוב גם לגבי העריסה.

מה לגבי מזרונים? מה ההבדל בין מזרן אטום למזרח נושם? איזה חומר הוא הטוב ביותר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    16/07/2017

שלום,

לשניר אין תו תקן וככל הידוע לי אישור מכון התקנים שלהם לא בתוקף אבל אני ממליץ לבדוק מול מכון התקנים.
    בריהוט מיובא (שלא מיוצר בארץ) היבואנים הם שניר וסגל אין תו תקן אלא אישור מכון התקנים. תו תקן מקבל רק מוצר שמיוצר בארץ. הבדיקות שנעשות למוצר זהות וההבדל הוא שלחברות הישראלות יכולות להתבצע בדיקות פתע במפעל לבדוק שהן מיצרות על פי מה שקיבל תקן וביבוא מכל משלוח שמגיע לארץ נלקח מוצר אחד לבדיקה מדגמית שאכן המוצר זהה למה שנבדק. בסופו של יום רמת הבטיחות זהה למי מהם שיש תו תקן או אישור מכון התקנים. תו תקן יש לחדש כל שנה ואישור כל שנתיים ולכן המדד הכי בטוח הוא בדיקה מול מכון התקנים.

לגבי מיטות אין דגש, משלמים נטו על עיצוב ואין כל הבדל בין המיטה הכי זולה להכי יקרה פרט לעיצוב.
    בעריסות ההסבר זהה רק שאין יותר מדי הבדלים בעיצוב רק ביצרנים ולכן חשוב גם כאן לברר מול מכון התקנים.

לגבי מזרנים, לעריסה אין מזרן מיוחד וכל המזרנים דקים כך שמצמצמים סכנת חנק באופן די יעיל, יש עם ציפוי פלסטי או בד רשתי, אני ממליץ על הבד הרשתי.

למיטה אני ממליץ מזרן נושם כאשר הליבה הפנימית נושמת ולא ספוגית, יש למזרן כזה המון יתרונות גם מבחינת צמצום חנק, הזעה והוא אינו מכיל כימקלים מעכבי בערה. גם כאן, חשוב לברר מול מכון התקנים שהמוצר מאושר על ידם!

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לגבי מזרון

תמר
    18/07/2017

ראינו את המזרון קינג קוטל אימגן 360. השאלה שלי מה עושים במקרה של פליטה/פיפי הרי אין שעווית והייבוש עלול לקחת זמן בעיקר בחורף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    20/07/2017

שלום תמר,

זה היתרון הגדול של המזרן, הנוזל מחלחל למטה (רצוי שתהיה שעוונית על הקרש שעליו מונח המזרן). כמו כן פשוט לוקחים לאמבטיה, שוטפים את כל המזרן בזם מים חמים ובגלל שכל המזרן רשתי הייבוש יהיה מהיר. דווקא במזרני רשת עם ספוג הנוזל יהיה תקוע ברשת, דבר שיצריך פירוק הכיסוי וכיבוס הכיסוי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו