מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלה קלה לילד ראשוןאור16/07/2017
היי
בעזרת השם יוולד לנו ילד ראשון ומחפשים עגלה עם הדגשים-
1. קלה (גרים בקומה 3 בלי מעלית)
2. יציבה עם בולמי זעזועים טובים
3. קיפול ביד אחת
4. מיוצרת לא בסין
אני יודעת שמשקל יבוא לבוא על חשבון דברים אחרים, יחד עם זאת מעדיפה להרים עוד קילו-קילו וחצי אך שהילד לא ירגיש במידה ואצטרך להעלות אותו יחד עם העגלה.
העגלות שנראו הכי רלוונטיות - אויסטר זירו (למרות שאין דו-כיווני בטיולון), ABC ממבה, מאמאס אנד פאפאס ארמדילו פליפ/סולה2 והרטן (ידוע שכבדה אך מאד איכותית). משום שאנחנו מאד לא בקיאים - נשמח לשמוע גם על עגלה שטרם נתקלנו בה.
בנוסף, חשבנו על הטיולון של BMW כי שמעו עליו הרבה המלצות. האם מומלץ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר16/07/2017שלום אור,
אני מציע שתראו פיזית את העגלות, תשימו משקל של 9 ק"ג בתוכןף תטיילו איתן בחנותף מחוץ לחנות, עלו ורדו מדרכות.
נסו לתפעל כל אחת (לבד), להרכיב ולפרק טיולון, אמבטיה וסל קל במידת הצורך. שנו מצבים (עם המשקל בעגלה).
נסו לקפל לבד, בדקו ברכב מה נכנס, נסו להרים כדי להרגיש את התחושה בהרמה למדרגות.
כל הדגמים שציינת שונים לחלוטין אחד מהשני ולדעתי לפרט את ההבדלים רק יבלבל אתכם יותר. לאחר שתנסו לעשות מה שרשמתי עם כל עגלה אני בטוח שהרשימה תצטמצם ואולי כבר תגיעו להחלטה תוך כדי.
לגבי טיולון BMW מיותר לחלוטין, משלמים על מותג יוקרה ומקבלים טיולון בסיסי של מקלארן כאשר הדגמים הטובים ביותר שלהם עולים די דומה לBMW.
אבל טיולון זה השלב הבא ותמיד יצאו עוד דברים חדשים ומתקדמים יותר ולכן בבוא העת עדיף לרכוש ולא מראש.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלה לילד ראשון-המשך
אור16/07/2017היי קובי
קודם כל תודה רבה !!
אנחנו חושבים על השקעה לטווח ארוך ודי נוטים להתלבט בין ההרטן/אויסטר 2/ABC דיזיין
משום שההרטן היא היחידה שמיוצרת בגרמניה (למיטב הבנתנו) הנטייה היא עליה במיוחד למרות שהמשקל בה קצת יותר מהאחרות.
מלבד בייבילאב, האם אתה יודע מי משווק בארץ? האם כדאי "להתפשר" על יד 2?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר17/07/2017שלום אור,
גלוי נאות, אני היבואן של הרטן. מלבד בייבי לאב היא נמכרת גם בייבי שיק ובניו בורן בבני ברק.
אין בעיה ללכלת על יד שנייה למרות שלדעתי ההיצע דל.
אנו נותנים 5 שנות אחריות כך שכל העגלות עדיין בטווח האחריות.
לגבי משקל, לדעתי זה חיסרון למי שצריך לעלות ברגל, אם העגלה נשארת ברכב/לובי/מחסן עניין המשקל כמעט ולא רלוונטי ויורגש רק בהרמה לרכב, גם אז ניתן לפרק לשני חלקים ואז המשקל מתחלק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אור מסרנו18/07/2017תודה רבה על הפירוט והתשובה המהירה!
שאלה אחרונה -
האם יש הבדל בין הvip 2016 ל2017?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר18/07/2017שלום אור,
פרט לצבעים אין הבדל.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אור18/07/2017מבטיחה שזו שאלה אחרונה!
ראינו את ההרטן ודי התלהבנו רואים שהיא באמת איכותית יחסית לשאר.
יחד עם זאת, חוץ מהמשקל והקיפול שמצריך הפרדה של הטיולון והאמבטיה מהשלדה, מה החסרונות שלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר20/07/2017שלום אור,
בעיקר הנושא של הנוחות עבור ההורה הוא חיסרון.
היא כבדה מהממוצע, מצריכה פירוק טיולון טרם הקיפול ויחסית גדולה בקיפול. מצד שני נוחות הניוד מדהימה, בלימת הזעזועים מדהימה ואין עגלה נוחה ממנה לתינוק לפי דעתי, בד בעובי כפול ללא כימקלים, מרווחת, גגונים מעולים וכו'.
ולכן כמו שאני אומר: יתרונות: הכי נוחה לתינוק, הכי נוחה לניוד
חסרונות: פחות נוחה להורה
סיכום: אני מעדיף את נוחות התינוק כי אני בתור הורה מסוגל להסתגל למוצר שהוא כבד ואפילו מסורבל יותר בעוד שתינוק במושב צפוף לא יוכל להסתגל לצפיפות ורק ישב באי נוחות.
לכן אני מעדיף לחשוב על התינוק אבל אין הרבה שחושבים כמוני בישראל, באירופה (בעיקר בגרמניה) דווקא כן וזו העגלה הכי נפוצה בגרמניה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)