קניית אופניים לבן שנה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• קניית אופניים לבן שנה
    מיכל
    16/07/2017

קובי שלום,
    לקראת קניית אופניים לבן שנה, האם תוכל להסביר בבקשה על ההבדלים בין האורבן טרייק לסמארט טרייק ומה עדיף מביניהם ? אם יש אופניים מומלצים יותר לדעתך אשמח לשמוע !
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קניית אופניים לבן שנה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    16/07/2017

שלום מיכל,

הם די זהים רק שלאורבן יש מושב דו כיווני שזה נחמד שהתינוק יהיה מולכם (אבל לא קריטי בגיל שנה). סמארט טרייק חברה ותיקה יותר ואוחזת בפטנטים רבים שעושים את ההתניידות יותר נח וגם נוחות התינוק טיפה טובה ופרקטית יותר עם מדרך הרגליים המתקפל.
    אני הייתי ממליץ יותר על סמארט טרייק.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אופניים לבן שנה- המשך

מיכל
    16/07/2017

תודה רבה על המענה המהיר !
    ומה דעתך על ה-Q play modi ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    17/07/2017

שלום מיכל,

די דומא לאורבן טרייק ככה שאני עדיין בעד סמארט טרייק.
    אם זה היה לגיל צעיר יותר משנה בהחלט הייתי ממליץ עליהם או על האורבן יותר בשל המושב הדו כיווני.
    כאשר יתרון הדו כיווניות יורד לסמארט טרייק כפי שרשמתי יש פטנטים שגורמים להם להיות טובים יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו