סלקל או כסא בטיחות ואיזה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• סלקל או כסא בטיחות ואיזה
    תמר
    18/07/2017

שלום,
    אם קונים עגלת אויסטר 2 ניתן לקנות סלקל סייבקס שהבנתי שעדיף את דגם אטון 5. אך אם הסל קל לא בריא לתינוק ועדיף כסא בטיחות מדוע בכלל לקנות סלקל? האם כדאי כסא בטיחות מגיל אפס?

כמו כן על אילו כסאות אתה ממליץ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סלקל או כסא בטיחות ואיזה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    20/07/2017

שלום תמר,

כשאומרים שסל קל לא בריא הכוונה שלא מומלץ שתינוק ישהה בו במשך יותר מ-30 דקות ברצף. כמו כן מומלץ שלא להשתמש בסל קל יותר מ- 45 דקות בסך הכל ביום.
    אותו דבר תקף לכסא בטיחות והם אף פחות נוחים מהסל קל ולכן אני כן בעד שימוש בסל קל. כמובן שאני פחות ממליץ לחבר לעגלה אלא אם זה מהרכב לבית.

אם בכל זאת כסא אז צ'יקו נקסטפיט הוא הטוב ביותר מבחינת בטיחות ונוחות. השכיבה שלו הכי קרובה לזו של הסל קלים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סלקל סייבקס

תמר
    21/07/2017

עם עגלת אויסטר נמכר סלקל סייבקס אטון 1,אני הבנתי שכדאי לשדרג לאטום 5. הבעיה היא שעל פי תוצאות שעלו בחיפוש שלנו לפי אבי ורון אני לא מוצאת דבר על אטון 5 מבחינת מבחני ריסוק. כן מצאתי על אטון 4 שקיבל 5 כוכבי בטיחות אך עם בסיס האיזופיקס יורד ל4 כוכבים בשל החשש מחיבור לא תקין. האם כך עם אטון 5? האם תוכל להרחיב לגבי מנגנון הi size החדש? ולגבי הlocking clip? האם יש בסיס אחר לחבר איתו לרכב שלא פוגע הכוכבים הבטיחות?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    22/07/2017

שלום תמר,

אטון 5 הוא אטון 4, סייבקס כל פעם משנים מספרים אך המוצר נשאר זהה. אין לי מושג למה.

אולי שווה לכם לשקול רכישת סל קל של צ'יקו קייפיט 30 ולוותר על החיבור לעגלה? זהו סל קל שקיבל בארה"ב דירוג שווה ערך ל5 כוכבי בטיחות. לגבי אטון 5 אין פתרון אחר, יש בסיס ללא איזופיקס שלדעתי קשה יותר להתקנה כך שזה די מוביל לתוצאה של האיזופיקס.
    לוקינג קליפ קיים רק בסל קלים עם בסיס ללא עיגון איזופיקס דבר שדי נדיר בימינו.
    בקצרה, תקן ISIZE יותר רלוונטי לכסאות בטיחות (לא לסל קלים) ומטרתו שמושבי הבטיחות יוכלו להרתם כנגד כיוון הנסיעה מעל גיל שנה, לפני כן התקן חייב שרק עד גיל שנה הכיסאות יהיה כנגד הכיוון ואז עם הפנים קדימה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לגבי מקסי קוזי?

תמר
    22/07/2017

הוא גם אמור להתחבר לאויסטר 2 לגבי מה שהבנתי. איזה דגם? והאם זה טוב ובטיחותי עם בסיס?

כמו כן גם בי סייף.

כמה קריטי החיבור לעגלה? מלב העובדה שניתן להעביר תינוק ישן בלי להעיר אותו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    23/07/2017

שלום תמר,

רובם קיבלו דירוג שווה ערך ל- 4 כוכבים, הדגם האמריקאי שלהם לדעתי המומלץ ביותר, גם קיבל דירוג שווה ערך ל- 4 כוכבים ונמצא בחמישיה הראשונה של הקונסיומר ריפורטס כסל קל מומלץ ובישראל בכלל יש לו תמורה טובה למחיר כי הבסיס כלול במחירו.
    בי סייף גם קיבלו דירוג שווה ערך ל- 4 כוכבים.

לגבי חיבור לעגלה ציינת את היתרון היחיד כל השאר חסרונות, מומלץ שתינוקות לא ישהו ברצף יותר מחצי שעה ועד 45 דקות שהייה ליום. לכן אני חושב שהגימיק של לחבר לעגלה עלול להוביל לפגיעה בבריאות התינוק ולכן ממליץ להימנע מכך.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו