מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- סלקל או כסא בטיחות ואיזהתמר18/07/2017
שלום,
אם קונים עגלת אויסטר 2 ניתן לקנות סלקל סייבקס שהבנתי שעדיף את דגם אטון 5. אך אם הסל קל לא בריא לתינוק ועדיף כסא בטיחות מדוע בכלל לקנות סלקל? האם כדאי כסא בטיחות מגיל אפס?
כמו כן על אילו כסאות אתה ממליץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר20/07/2017שלום תמר,
כשאומרים שסל קל לא בריא הכוונה שלא מומלץ שתינוק ישהה בו במשך יותר מ-30 דקות ברצף. כמו כן מומלץ שלא להשתמש בסל קל יותר מ- 45 דקות בסך הכל ביום.
אותו דבר תקף לכסא בטיחות והם אף פחות נוחים מהסל קל ולכן אני כן בעד שימוש בסל קל. כמובן שאני פחות ממליץ לחבר לעגלה אלא אם זה מהרכב לבית.
אם בכל זאת כסא אז צ'יקו נקסטפיט הוא הטוב ביותר מבחינת בטיחות ונוחות. השכיבה שלו הכי קרובה לזו של הסל קלים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסלקל סייבקס
תמר21/07/2017עם עגלת אויסטר נמכר סלקל סייבקס אטון 1,אני הבנתי שכדאי לשדרג לאטום 5. הבעיה היא שעל פי תוצאות שעלו בחיפוש שלנו לפי אבי ורון אני לא מוצאת דבר על אטון 5 מבחינת מבחני ריסוק. כן מצאתי על אטון 4 שקיבל 5 כוכבי בטיחות אך עם בסיס האיזופיקס יורד ל4 כוכבים בשל החשש מחיבור לא תקין. האם כך עם אטון 5? האם תוכל להרחיב לגבי מנגנון הi size החדש? ולגבי הlocking clip? האם יש בסיס אחר לחבר איתו לרכב שלא פוגע הכוכבים הבטיחות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר22/07/2017שלום תמר,
אטון 5 הוא אטון 4, סייבקס כל פעם משנים מספרים אך המוצר נשאר זהה. אין לי מושג למה.
אולי שווה לכם לשקול רכישת סל קל של צ'יקו קייפיט 30 ולוותר על החיבור לעגלה? זהו סל קל שקיבל בארה"ב דירוג שווה ערך ל5 כוכבי בטיחות. לגבי אטון 5 אין פתרון אחר, יש בסיס ללא איזופיקס שלדעתי קשה יותר להתקנה כך שזה די מוביל לתוצאה של האיזופיקס.
לוקינג קליפ קיים רק בסל קלים עם בסיס ללא עיגון איזופיקס דבר שדי נדיר בימינו.
בקצרה, תקן ISIZE יותר רלוונטי לכסאות בטיחות (לא לסל קלים) ומטרתו שמושבי הבטיחות יוכלו להרתם כנגד כיוון הנסיעה מעל גיל שנה, לפני כן התקן חייב שרק עד גיל שנה הכיסאות יהיה כנגד הכיוון ואז עם הפנים קדימה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לגבי מקסי קוזי?
תמר22/07/2017הוא גם אמור להתחבר לאויסטר 2 לגבי מה שהבנתי. איזה דגם? והאם זה טוב ובטיחותי עם בסיס?
כמו כן גם בי סייף.
כמה קריטי החיבור לעגלה? מלב העובדה שניתן להעביר תינוק ישן בלי להעיר אותו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר23/07/2017שלום תמר,
רובם קיבלו דירוג שווה ערך ל- 4 כוכבים, הדגם האמריקאי שלהם לדעתי המומלץ ביותר, גם קיבל דירוג שווה ערך ל- 4 כוכבים ונמצא בחמישיה הראשונה של הקונסיומר ריפורטס כסל קל מומלץ ובישראל בכלל יש לו תמורה טובה למחיר כי הבסיס כלול במחירו.
בי סייף גם קיבלו דירוג שווה ערך ל- 4 כוכבים.
לגבי חיבור לעגלה ציינת את היתרון היחיד כל השאר חסרונות, מומלץ שתינוקות לא ישהו ברצף יותר מחצי שעה ועד 45 דקות שהייה ליום. לכן אני חושב שהגימיק של לחבר לעגלה עלול להוביל לפגיעה בבריאות התינוק ולכן ממליץ להימנע מכך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)