המלצה לעגלה לילד ראשון

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה לעגלה לילד ראשון
    מורן
    20/07/2017

שלום קובי,
    אני חוקרת כבר לא מעט זמן את שוק העגלות ולא מוצאת מוצר שמתאים בדיוק לצרכים שלי. אני מאוד רוצה לקנות עגלת פג בוק פלוס אך אינני מעוניינת בסלקל שמגיע בחבילה, לכן בדקתי אופציות אחרות, אך כל עגלה אחרת לא הצליחה בעיניי להשתוות אליה בכל התכונות שחשובות לי, כגון:
    נוחות ובטיחות לתינוק, עבירות טובה (לא רק בטיול בעיר), אמבטיה רחבה, קיפול נוח, משקל סביר, טיולון שארצה להשתמש בו מעל גיל שנה (שאינו מגושם מדי), בסיס באמבטיה ניתן לכיוונון מעלה ומטה, טיולון מתהפך וכו'.
    האם יש עגלה שיכולה להתחרות בפג בתכונות הללו? התקציב הוא לא יותר מ-5000 ש"ח (והעיצוב גם פחות רלוונטי)
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לעגלה לילד ראשון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    20/07/2017

שלום מורן,

יש עגלות שיתחרו בפג ואף יתעלו בדברים מסוימים אך כמו בכל מוצר בדברים אחרים הם יהיו פחות טובות.
    אם אהבת את הפג אז חבל לך בכלל להסתבך, לכו עליה ללא הסל קל, יהיו חנויות שיסכימו למכור לכם את המוצר ללא סל קל.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו