דעה על עגלת סייבקס מיוס

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• דעה על עגלת סייבקס מיוס
    לי
    20/07/2017

היי קובי,
    אני רוצה לברר לגבי עגלת סייבקס מיוס,
    בדיוק התחלנו לחפש געלות וזה מבלבל אותנו, בעלי אהב את הסייבקס כי היא נוחה ומתקפלת מהר , אני הרגשתי שהיא טיפה מצועצעת, ויכול להיות שאני טועה כי אני לא מבינה כלום בעגלות,
    האם היא נוחה לילד? והאם היא עגלה חזקה ומומלצת?
    שאלה נוספת, איזה עגלה הכי מומלצת לתינוק מבחינת נוחות ומבחינת קלות ויופי, אני מאוד מבולבלת מהמבחר,
    אין לי תקציב , חשוב לי לדעת ממקצוען ולא מאנשי מכירות שרק רוצים למכור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דעה על עגלת סייבקס מיוס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    22/07/2017

שלום לי,

לגבי מיוס, היא בעיקר נוחה להורה על חשבון נוחות התינוק אך זה נכון לגבי כל העגלות בסגנון.
    אין עגלה שיכולה להכיל את כל הדרישות שלך מכיוון שאם יצרן רוצה לעשות עגלה נוחה להורה היא צריכה להיות קלה ואז תהיה לרוב קטנה, עם גלגלים קטנים ולכן הרוחב הפנימי יהיה צר לתינוק ונוחות הניוד תרד וכך גם בלימת הזעזועים תהיה פחות יעילה. מצד שני עם נרצה עגלה הכי נוחה לתינוק היא תצטרך להיות מרווחת, מרופדת, בעלת גלגלים וקפיצים איכותיים ולכן כל אלו יצרו עגלה כבדה ומסורבלת בעיקר בקיפול ולכן צריך להחליט על מי חושבים קודם ורק אז אוכל לתת המלצות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו