עגלה לילד ראשון - המלצה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה לילד ראשון - המלצה
    מיטל
    21/07/2017

שלום וברכה
    אשמח לקבל המלצה למס' עגלות שנחשבות הכי טובות.
    ילד ראשון וממש אין לי מושג מה חשוב שיהיה בעגלה ומה פחות.
    מה שכן חשוב לנו מאוד שלא תיהיה כבדה מאחר וגרים בבית ללא מעלית וכן נוחות הקיפול והמראה.
    אין הגבלה בתקציב. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלה לילד ראשון - המלצה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    22/07/2017

שלום מיטל,

אין כזה דבר עגלות הכי טובות, כל עגלה טובה במשהו אחר ולכן צריך להתאים את העגלה לדרישות ואורח החיים שלכם.
    לדוגמא הורה עירוני יכול להסתפק בעגלה עם גלגלים קטנים וקפיצים סבירים לעומת הורה מטייל או שחי במושב עם כורכר שיאלץ ללכת על עגלה עם גלגלים גדולים וקפיצים איכותיים. כמו כן לעגלות קטנות יש השפעה על נוחות התינוק.

לדרישות שציינת הייתי ממליץ על בי 5 אך יש לקחת בחשבון שהיא מתאימה בעיקר לעיר והאמבטיה והמושב יחסית צרים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

מיטל
    23/07/2017

תודה רבה על תשובה מפורטת!
    אשמח לדעת האם עגלה מאמס אנד פאפס היא נחשבת לעגלה טובה וגם מתאימה לתנאים שציינתי מבחינת משקל ונוחות קיפול ובטיחות?
    אשמח לשמוע עוד הצעות מלבד הבוגבו בי 5 מאחר והבוגבו די נמוכה והייתי רוצה משהו קצת יותר גבוה.
    תודה לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נקודה נוספת

מיטל
    24/07/2017

אני אמורה ללדת בשיא החורף האם יש לקחת את זה בחשבון בבחירה בעגלה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    24/07/2017

שלום מיטל,

דגם הXT2 דומה מאוד ברעיון לבי ולדעתי מאוד מומלץ ותואם את הצרכים שלך. מבחינת קפיצים לדעתי של הבי טובים יותר, כמו כן מדובר בדגם נמוך כמו הבי אך כפי שהסברתי אם מחפשים עגלה קלה בעלת קיפול קטן על גודל המושב והאמבטיה צריך להתפשר.
    אני חושב שיש בעיה ללכת על דגמים אם אמבטיה צרה בחורף כי משך השימוש באמבטיות קטנות נע סביב גיל 4 חודשים ובחורף עם לבוש עבה כבר ראיתי מקרים שבגיל חודשיים היה צפוף לתינוק.
    אם מוכנים טיפה להתפשר על משקל (קילו יותר מהבי וחצי קילו יותר מהפליפ XT2) וקיפול טיפה גדול יותר ומסורבל יותר (עדיין נכנס לכל רכב ודי פשוט לקיפול אחרי שלומדים ועושים כמה פעמים) הייתי ממליץ לבדוק את הסלסה שיש לה אמבטיה עצומה מבחינת גודל, גבוהה מאוד, סופר נוחה לניוד ובולמי הזעזועים שלה ברמה אחת מעל רוב העגלות (בטח אלו שציינתי).
    זו עגלה שתוכננה נטו במחשבה על תינוק ואני תמיד בעד נוחות התינוק לפני ההורה. אז כפי שציינתי מראש, אין מושלם וצריך להחליט על מה מתפשרים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!!

מיטל
    24/07/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו