מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- סלקל בטיחותי מומלץ לרכישהטלי24/07/2017
שלום קובי
על איזה סלקל אתה ממליץ? חשוב לי שיהיה בטיחותי ונוח לתינוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר24/07/2017שלום טלי,
אם מוותרים על אחד כזה שמתחבר לעגלה אז צ'יקו קייפיט 30 הוא הסל קל הטוב ביותר וגם המשתלם ביותר.
מעל ל3 שנים מדורג בארה"ב כסל קל המומלץ לרכישה בזכות רמת בטיחות גבוהה, נוחות התקנה, נוחות חגירה, נוחות לתינוק ומחיר די מצחיק לסל קל + בסיס.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה בנוגע לסלקלים
טלי25/07/2017קובי שלום
תודה על תשובתך המהירה.
כמה חשוב שהסלקל יתחבר לעגלה?
ואם אחליט ללכת על אופציה זאת, מבין הסלקלים המומלצים לעגלת גואי כרום או סולה 2, איזה סל קל הכי מומלץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר25/07/2017שלום טלי,
בחיבור לעגלה יש רק יתרון אחד שהוא במידה והתינוק רדום ברכב, מבלי להעיר אפשר לנייד את הסל קל לעגלה ולהגיע למיטת תינוק ולהעביר. ככה לטייל ביומיום לא מומלץ ועדיף להעיר משינה מאשר להסתובב עם סל קל. השהייה בסל קל לא בריאה ומומלץ שלא תהיה שהייה רצופה של מעל ל- 30 דקות ולא יותר מ- 45 דקות סה"כ ביום. אי לכך אני חושב שמקומו של הסל קל הוא רק ברכב ולנייד מרכב למיטת תינוק אפשר ידנית (למרות שזה משמעותית פחות נח מאשר על עגלה).
אם רוצים אחד שיתחבר ברמת מחיר סבירה ורמת בטיחות טובה אז לדעתי מקסי קוזי מיקו נותן את התמורה הכי טובה כיום, הוא כולל בסיס במחירו והסל קלים של סייבקס או בי סייף דורגו פחות טוב ממנו, לסייבקס יש סל קל שדורג טוב יותר ממנו אבל יקר משמעותית. היות וזה לתקופה יחסית קצרה אני חושב שזה בהחלט סל קל מעולה. כמובן שצ'יקו שהמלצתי טוב יותר מכולם ובאופן מגוחך זול משמעותית מכולם אך לא מתחבר לעגלות שלא של צ'יקו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובתך המקצועית
טלי26/07/2017קובי שלום,
תודה רבה על תשובותייך המקצועיות.
אתמול בחנות מוצצים המוכרת טענה שעדיף לי לקנות כיסא ציקו נקספיט אשר ישמש אותי מגיל לידה עד גיל 6 ועדיף לוותר על סלקל. האם אתה מסכים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר26/07/2017שלום טלי,
אם בוחרים לדלג על סל קל אז לדעתי נקסטפיט הוא הכסא הכי מומלץ והכי קרוב לזווית הסל קל.
עדיין הוא לא מגיע לזווית סל קל שלדעתי טיפה נוחה יותר לתינוק, כמו כן יש את יתרון השליפה (שכפי שהבנת מדובר ביתרון די מזערי).
ולסיום לאחר הסל קל לא תהי מחויבת להתמקד רק בדגם אחד של כסא ויהיו אופציות רבות ונוספות גם זולות יותר וגם יקרות יותר אם כי לדעתי הנקסטפיט הוא הטוב ביותר כיום.
אני מצד אחד לא מסכים איתה ומצד שני יכול להבין את ההמלצה. אצלי הילדים היו בסל קל 4 חודשים ו 6 חודשים ואז עברנו לנקסטפיט וגם היום אם הייתי צריך לבחור הייתי מתחיל עם סל קל.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)