סלקל בטיחותי מומלץ לרכישה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• סלקל בטיחותי מומלץ לרכישה
    טלי
    24/07/2017

שלום קובי
    על איזה סלקל אתה ממליץ? חשוב לי שיהיה בטיחותי ונוח לתינוק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    24/07/2017

שלום טלי,

אם מוותרים על אחד כזה שמתחבר לעגלה אז צ'יקו קייפיט 30 הוא הסל קל הטוב ביותר וגם המשתלם ביותר.
    מעל ל3 שנים מדורג בארה"ב כסל קל המומלץ לרכישה בזכות רמת בטיחות גבוהה, נוחות התקנה, נוחות חגירה, נוחות לתינוק ומחיר די מצחיק לסל קל + בסיס.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה בנוגע לסלקלים

טלי
    25/07/2017

קובי שלום
    תודה על תשובתך המהירה.
    כמה חשוב שהסלקל יתחבר לעגלה?
    ואם אחליט ללכת על אופציה זאת, מבין הסלקלים המומלצים לעגלת גואי כרום או סולה 2, איזה סל קל הכי מומלץ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    25/07/2017

שלום טלי,

בחיבור לעגלה יש רק יתרון אחד שהוא במידה והתינוק רדום ברכב, מבלי להעיר אפשר לנייד את הסל קל לעגלה ולהגיע למיטת תינוק ולהעביר. ככה לטייל ביומיום לא מומלץ ועדיף להעיר משינה מאשר להסתובב עם סל קל. השהייה בסל קל לא בריאה ומומלץ שלא תהיה שהייה רצופה של מעל ל- 30 דקות ולא יותר מ- 45 דקות סה"כ ביום. אי לכך אני חושב שמקומו של הסל קל הוא רק ברכב ולנייד מרכב למיטת תינוק אפשר ידנית (למרות שזה משמעותית פחות נח מאשר על עגלה).

אם רוצים אחד שיתחבר ברמת מחיר סבירה ורמת בטיחות טובה אז לדעתי מקסי קוזי מיקו נותן את התמורה הכי טובה כיום, הוא כולל בסיס במחירו והסל קלים של סייבקס או בי סייף דורגו פחות טוב ממנו, לסייבקס יש סל קל שדורג טוב יותר ממנו אבל יקר משמעותית. היות וזה לתקופה יחסית קצרה אני חושב שזה בהחלט סל קל מעולה. כמובן שצ'יקו שהמלצתי טוב יותר מכולם ובאופן מגוחך זול משמעותית מכולם אך לא מתחבר לעגלות שלא של צ'יקו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על תשובתך המקצועית

טלי
    26/07/2017

קובי שלום,
    תודה רבה על תשובותייך המקצועיות.
    אתמול בחנות מוצצים המוכרת טענה שעדיף לי לקנות כיסא ציקו נקספיט אשר ישמש אותי מגיל לידה עד גיל 6 ועדיף לוותר על סלקל. האם אתה מסכים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    26/07/2017

שלום טלי,

אם בוחרים לדלג על סל קל אז לדעתי נקסטפיט הוא הכסא הכי מומלץ והכי קרוב לזווית הסל קל.
    עדיין הוא לא מגיע לזווית סל קל שלדעתי טיפה נוחה יותר לתינוק, כמו כן יש את יתרון השליפה (שכפי שהבנת מדובר ביתרון די מזערי).
    ולסיום לאחר הסל קל לא תהי מחויבת להתמקד רק בדגם אחד של כסא ויהיו אופציות רבות ונוספות גם זולות יותר וגם יקרות יותר אם כי לדעתי הנקסטפיט הוא הטוב ביותר כיום.

אני מצד אחד לא מסכים איתה ומצד שני יכול להבין את ההמלצה. אצלי הילדים היו בסל קל 4 חודשים ו 6 חודשים ואז עברנו לנקסטפיט וגם היום אם הייתי צריך לבחור הייתי מתחיל עם סל קל.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו