מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- סייבקס פריאם מול אויסטר 2תמר25/07/2017
היי רציתי לדעת מה העדיפות בין שתי העגלות הנ"ל? כשלא לוקחים בחשבון את הקיפול לרכב שזה נסתדר כך או אחרת.
הפריאם נשכבת ל180 מעלות, בעוד האויסטר לא. לא יודעת עד כמה זה קריטי בשלב הטיולון. מה לגבי נוחות התינוק?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר25/07/2017שלום תמר,
לדעתי השכיבה הישרה חשובה, לא מזמן כתבו כאן שתינוק מתגלש באויסטר 2 וזה לא נח לא. זה עניין אינדיבידואלי אבל כשיש שכיבה שטוחה אין חשש, גם יותר נח בשינה ולמי שרוצה להשכיב על הבטן.
לדעתי הפריאם נוחה יותר באמבטיה שטיפה גדולה יותר וגם בטיולון בעיקר בגלל השכיבה אבל גם בגלל האורך.
להורה אני חושב שהאויסטר נוחה יותר גם בגלל משקל קל יותר, נוחות תפעול ושלדה צרה יותר שתאפשר מעבר קל יותר ביומיום בכל מני מעברים צרים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לגבי העגלות
תמר27/07/2017תודה על התגובה והסבלנות.
האם אתה יכול לציין חסרונות של פריאם? האם היא נחשבת עדיין חדשה מידי וכזו שאין עליה פידבקים?
האם בולמי הזעזועים שלה כל כך לא טובים? ביחס לאויסטר.
האם הגב של הטיולון קשיח מספיק?
כמו כן הבנתי שגם היא מיוצרת בסין על ידי חברה אירופאית בדומה לאויסטר נכון?
בהינתן שחשוב לה עגלה שתשמש לאורך זמן, נוחות בניידות, נוחות לתינוק ברמה, ועגלה שתתאים גם לתינוק שנולד בחורף עם מעילים וכו, איזו מהן עדיפה לדעתך?
הנוחות שלנו מוכנים להתפשר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוסף
תמר27/07/2017הצלון של האויסטר קצר יותר אבל בצלון של פריאם יש פתח קבוע שחודרות אליו קרני שמש. אני נורא מבולבלת כבר משתי העגלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר27/07/2017שלום תמר,
כפי שאני אומר תמיד אין מושלם.
הפריאם נוחה להליכה והבולמים הקשיחים יכולים להוות חיסרון בדרך משובשת וככל שהדך תהיה משובשת יותר כך תחושו אתם וגם התינוק חוסר נוחות גדול יותר.
באויסטר הבולמים טובים יותר אך הגלגל קטן יותר ככה שלדעתי ההרגשה תהיה די זהה בדרך משובשת.
היום מרבית היצרנים מייצרים בסין, סייבקס הייתה חברה גרמנית שנרכשה על ידי גוד בייבי לפני מספר שנים ומאז הפיתוח ברובו אם לא בכולו נעשה בסין (אם היה בגרמניה החלון לדוגמא היה נסגר ואני בטוח שהקפיצים היו טובים פי כמה). אויסטר היא חברה בריטית שרוכשת פיתוחים מחברה הולנדית והייצור בסין.
לדעתי הפריאם תהיה נוחה יותר לתינוק בגלל האורך העדיף בהרבה והרוחב שטיפה מרווח יותר.
אם חשים שהמושב קשיח מדי תמיד אפשר להוסיף מזרן קומפי קוש שיפתור את הבעיה.
אם אתם רוצים מוצר גרמני 100% אולי שווה לכם לבדוק את עגלת הרטן שאני מייבא. הנוחות עדיפה על הפריאם, ההצללה ופתחי האיוורור מוצלחים ונסגרים ויש פתח הצצה לחורף אטום ואחד מאוורר לקיץ. הריפוד כפול לעומת עגלות אחרות והיא רחבה יותר מהפריאם ובאותו הארוך ואולי אף ארוכה יותר.
החיסרון היחידי לדעתי מול הפריאם שצריך לפרק את מושב הטיולון טרם הקיפול ולדעתי זה לא חיסרון כי גם בפריאם הייתי ממליץ לעשות כך כדי שהמשקל יתחלק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)